Skin zen in ten by REN


Πριν από λίγες ημέρες είχα την τύχη να βρεθώ στο event της εταιρείας REN για την παρουσίαση της νέας μάσκας για ευαίσθητα δέρματα την EVERCALM Ultra Comforting Rescue Mask ,που πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο του Mole Pharmacy στον Πειραιά.



Η REN αποτελεί μια εταιρεία αγγλική που δημιουργήθηκε το 2000. Η ονομασία «REN» σημαίνει καθαρός και αντιπροσωπεύει ακριβώς την φιλοσοφία της σύνθεσης και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Η REN χρησιμοποιεί τα καλύτερα και ποιοτικότερα συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης, χωρίς να γίνονται δοκιμές σε ζώα.



Η expert της εταιρείας μας παρουσίασε την νέα μάσκα για ευαίσθητα δέρματα   EVERCALM Ultra Comforting Rescue Mask ,η οποία καταπραΰνει άμεσα , ενυδατώνει σε βάθος και ταυτόχρονα περιορίζει εντυπωσιακά τον ερεθισμό, τις κοκκινίλες ,την ξηρότητα και τον κνησμό συμβάλλοντας στην αποκατάσταση σημαδιών και χαρίζοντας υγιή όψη . Και όλα αυτά χάρη στα πολύτιμα βιοενεργά συστατικά που είναι το εκχύλισμα από λευκό μανιτάρι, την β-γλυκάνη από βιολογική μαγιά και  το εκχύλισμα από το φυτό άρνικα. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι άμεσα , όπως διαπιστώσαμε και από την επίδειξη που έγινε , και ιδιαίτερα εμφανή όσον αφορά τις κοκκινίλες.



Μετά την παρουσίαση του προϊόντος ακολούθησε μια πολύ ωραία ομιλία από τον life coach κύριο Μιχάλη Χριστοδούλου(#valexromastizoi) όπου αναλύσαμε διάφορες πτυχές της ψυχολογίας του ανθρώπου που μπορούν μα μας οδηγήσουν στην επιτυχία και στην ισορροπία στη ζωή μας.



Πραγματικά εξαιρετική παρουσίαση με πολύ όμορφους ανθρώπους που μας έμαθαν πολλά! Ευχαριστούμε REN και περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο event!