Όλα τα Παιδιά αξίζουν να Χαμογελούν!!!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό θέλω να γράψω ένα κείμενο για τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε όχι μόνο οικονομικά αλλά περισσότερο ηθικά και κοινωνικά, ο Οργανισμός αυτός χρειάζεται την στήριξή μας για να συνεχίζει να στηρίζει όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη!  Ίσως πολλοί να μην γνωρίζετε πως πραγματικά ξεκίνησε αυτός ο Οργανισμός το 1995. Όλα γεννήθηκαν από το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα είχε ο ίδιος απλόχερα αγάπη, στοργή , σεβασμό και να χαμογελούν! Και έτσι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα! Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Τα Παιδιά αυτά μπορεί να είναι θύματα κάθε μορφής Βίας, θύματα Εξαφάνισης, με προβλήματα Υγείας ,Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας. Όλα αυτά τα Παιδιά αξίζει να χαμογελούν! Ο Οργανισμός εκτελεί ένα θεάρεστο έργο με την πολύτιμη στήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες , οι οποίοι εμπιστεύονται το έργο του και το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.



Εγώ επισκέφτηκα το κατάστημα του Συλλόγου στον 3ο όροφο του The Mall Athens για να αγοράσω δωράκια! Πραγματικά ένας υπέροχος χώρος με εξαιρετικούς ανθρώπους όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα αντικείμενα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ,όπως και χειροποίητες δημιουργίες για γάμο και βάπτιση! 


Αξίζει τα δώρα που κάνουμε να περνάνε και κάποιο μήνυμα! Αξίζει πραγματικά να στηρίξουμε εμείς το έργο αυτού του συλλόγου και το όνειρο του μικρού Ανδρέα να παραμείνει ζωντανό!