Wild Argan Oil from The Body Shop!


Καλό Μήνα beauty girls!!!Η Άνοιξη είναι επισήμως εδώ!!Απέχουμε ένα μήνα από το υπέροχο καλοκαιράκι και για αυτό πρέπει να προσέξουμε λίγο παραπάνω την υγεία της επιδερμίδας μας καθώς οι εμφανίσεις με μαγιό είναι προ των πυλών. Θέλουμε δέρμα ενυδατωμένο και απαλό… Εγώ τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την σειρά Wild Argan Oil από την The Body Shop!!! Λατρεύω τις μυρωδιές της συγκεκριμένης εταιρείας (και ποια δεν τις λατρεύει;) και έχω αδυναμία στα body butter!!Όταν ήρθε αυτό το πακέτο στα χέρια μου το αγάπησα πριν καν το δοκιμάσω! 



Το argan oil όλες το έχουμε βάλει στη ζωή μας γιατί το γνωρίσαμε σαν το έλαιο θαύμα για τα μαλλιά μας. Η The Body Shop όμως πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά δημιούργησε προϊόντα περιποίησης σώματος με βάση τους το Argan Oil.


Ξεκινώντας από το άρωμα τους  είναι εξαίσιο πραγματικά, γλυκό και μεθυστικό χωρίς να είναι βαρύ! Το Shower Gel χαρίζει απίστευτη ενυδάτωση που σε συνδυασμό με την Sublime Nourishing Whipped-Lotion αποτελούν βάλσαμο για την επιδερμίδα χωρίς να αφήνουν καθόλου λιπαρότητα! To Exfoliating Gel Body Scrub χαρίζει λεία και μεταξένια επιδερμίδα και η Hand Cream βρίσκεται πάντα στο κομοδίνο μου, γιατί δεν κοιμάμαι χωρίς αυτήν! Αν τα δοκιμάσετε θα τα λατρέψετε!!!