΄΄Ballerina Trend΄΄

Καλησπέρα σας fashion girls!Σήμερα θα σας γράψω για το αγαπημένο μου ΄΄Ballerina Trend΄΄. Αποτελεί τάση εδώ και ένα χρόνο και θα συνεχίσει να κατέχει μια θέση στις εμφανίσεις μας! Τι είναι όμως και πώς θα το πετύχουμε ;Το ΄΄Ballerina Trend΄΄ είναι εμπνευσμένο από το ντύσιμο που έχουν οι μπαλαρίνες , με κύριο χαρακτηριστικό την τούλινη φούστα. 



Η τούλινη φούστα είναι χαριτωμένη και γλυκιά και δίνει ρομαντισμό στα look μας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορείτε να φορέσετε μια τούλινη φούστα σε απαλές αποχρώσεις όπως το baby pink μέχρι μαύρο. Μπορείτε να την συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας top(και πουλόβερ το χειμώνα) ακόμα και σε casual εμφανίσεις. Επιλέξτε το μήκος που σας κολακεύει και μην φοβηθείτε τον όγκο της. Για να ολοκληρώσετε το look σας μπορείτε να φορέσετε flat παπούτσια με δέσιμο που παραπέμπει στις πουέντ που φορούν οι μπαλαρίνες και να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας το κλασσικό updo της μπαλαρίνας και έτσι να απογειώσετε το στυλ σας!


 Εγώ ,έχοντας μια πιο ροκ διάθεση, επέλεξα μια μαύρη τούλινη φούστα μέχρι το γόνατο που έχει layers από τούλι και ένα απλό λευκό top. Οι lace up μαύρες μπαλαρίνες και το updo στα μαλλιά μου ολοκλήρωσαν το  look! Μια πολύ ωραία επιλογή που θα δώσει άλλον αέρα στις street style εμφανίσεις σας! 
Location: OAKA
Photos: Chris Pappos