Flawless Face by Laura Mercier


Κορίτσια μου σήμερα θα σας γράψω για ένα υπέροχο προϊόν, μιας υπέροχης εταιρείας. Και αυτό δεν είναι άλλο από την Translucent Loose Setting Powder της Laura Mercier!



Η Laura Mercier είναι διάσημη makeup artist και η φιλοσοφία της περιστρέφεται γύρω από το ΄΄Flawless Face-Αψεγάδιαστη Επιδερμίδα΄΄ και ότι το makeup δεν πρέπει να φαίνεται σαν μάσκα, αντιθέτως πρέπει να τυλίγει το πρόσωπο σαν διάφανο πέπλο αναδεικνύοντας τον πιο όμορφο εαυτό της γυναίκας.


 Έτσι και η συγκεκριμένη Loose Powder ακολουθώντας την συγκεκριμένη φιλοσοφία, έχει  βελούδινη υφή και απλώνεται στο πρόσωπο πολύ εύκολα, δεν είναι τυχαία η αγαπημένη των beauty vloggers. Το φως αντανακλάται μοναδικά καθώς λειαίνει τις ατέλειες και τις λεπτές γραμμές , ολοκληρώνοντας ιδανικά το μακιγιάζ. Ακόμη και μετά από αρκετές ώρες δεν ΄΄σπάει΄΄ και το πρόσωπο παραμένει βελούδινο. Βγαίνει σε μια απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας και έχει ματ αποτέλεσμα, άρα ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες! Έχει τέλειο luxurious packaging, μυρίζει υπέροχα  και πρακτική συσκευασία ώστε να μην σπαταλάμε επιπλέον ποσότητα. Για τέλεια εφαρμογή προτιμήστε ένα πινέλο με φυσική τρίχα. Εγώ προσωπικά αγαπώ την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά και την φιλοσοφία του Flawless Face γιατί δεν θέλω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ να είναι βαριά.  Είμαι σίγουρη ότι αν τη δοκιμάσετε θα γίνει και η δική σας αγαπημένη!!