Skincare-Face Scrub


Γεια σας κορίτσια μου! Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για skincare (αν και θα ακολουθήσουν πολλά σχετικά άρθρα)! Πριν από λίγο καιρό είχα παραβρεθεί σε μια παρουσίαση της εταιρείας REN και σας έγραψα σχετικά με αυτό. Όμως τότε δεν σας είχα μιλήσει για το υπέροχο MICRO POLISH CLEANSER!!!Είναι ένα απολεπιστικό προσώπου που κάνει ότι πραγματικά υπόσχεται για αυτό και ανήκει στα αγαπημένα μου!



 Έχω  δοκιμάσει άπειρα scrub προσώπου ,γιατί έχω και περίεργο δέρμα αλλά για αυτό θα σας μιλήσω άλλη φορά, όμως  το συγκεκριμένο απολεπίζει το δέρμα δίνοντάς του όψη καθαριότητας και λάμψης. Περιέχει μικροσφαιρίδια από σκόνη κεχριμπαριού, παπαΐνη από παπάγια, γλυκολικό οξύ από εκχύλισμα ανανά, γαλακτικό οξύ από εκχύλισμα passion fruit και έλαιο φυτού Arctic Seabuchktorn. Το απλώνεται σε υγρό πρόσωπο(εγώ σας το δείχνω στο χέρι μου) και κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μετατρέπεται σε σαπούνι ,το ξεπλένεται με χλιαρό νερό και απολαύστε στον καθρέφτη σας το πρόσωπό σας λαμπερό και ζωντανό!Tip: χρειάζεται λίγη ποσότητα για αυτό μην το παρακάνετε! 

Εγώ που έχω μικτό-λιπαρό δέρμα το χρησιμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα αλλά εσείς καλό είναι να το προσαρμόζετε στις ανάγκες του δικού σας δέρματος, και προσοχή όχι σε ευαίσθητα δέρματα που απαιτούν πιο ήπια προϊόντα! I love it! Περιμένω τα μηνύματά σας  ,τις απόψεις σας και ότι άλλο θέλετε να συζητήσουμε!