Mark.by Avon Favorites and Giveaway!!!

Γεια σας αγαπημένα μου κορίτσια!!!Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα σας δείξω τα αγαπημένα μου από την σειρά Mark. by Avon και σας έχω και δωράκια… 



Και για να μην καθυστερώ θα σας πω ότι αγάπησα τα lipsticks αυτής της σειράς που πραγματικά δεν φεύγουν ούτε με ντεμακιγιάζ!!! Τα Plump It Lipsticks είναι όλα φανταστικά αλλά εγώ ξεχώρισα ιδιαίτερα τις αποχρώσεις Fearless και  Rose Kisses, που είναι ένα έντονο ροζ-φούξια  χρώμα το ένα και  καφέ με ροζ τόνους το άλλο και σύσταση απαλή και ενυδατική. Δεν  έχω λόγια για το Big Colour Lip Tint Pen που είναι σαν μαρκαδόρος και μπορείτε να κάνετε τέλειο περίγραμμα χειλιών αλλά φυσικά και να γεμίσετε τα χείλη καθώς γίνεται ματ και δεν φεύγει με τίποτα!! Φάτε, πιείτε αφήστε το όλη μέρα και αυτό θα είναι εκεί, όσες αγαπάτε τα ματ κραγιόν θα γίνει το αγαπημένο σας. Εγώ έχω πάντα στην τσάντα μου την απόχρωση Raspberry. Αγαπημένο gloss της σειράς είναι το Plump It Lip Gloss σε μια ουδέτερη απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα κραγιόν σας, αλλά εγώ το φοράω και πρωί μόνο του για να δείχνουν τα χείλη μου πιο juicy. 


Τα blushers της σειράς Mark. Be Blushed απλά δεν υπάρχουν… εξαιρετικά χρώματα με τέλεια απόδοση. Εγώ επέλεξα μια απόχρωση να σας δείξω που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ενημερωμένο beauty case ,την Soft Peach με ελάχιστο shimmer που είναι μια τέλεια απαλή ροδακινί απόχρωση για φυσικό και λαμπερό τελείωμα που ταιριάζει σε όλες και το καλοκαίρι θα το ευχαριστηθούμε. 


Last but not least η Big & Daring Volume Mascara που κάνει ότι υπόσχεται ,χαρίζοντας απίστευτο όγκο στις βλεφαρίδες μας. 


Και τώρα η μεγάλη στιγμή …το δώρο σας που θα δώσει χαρά σε όλες τις beauty addicts. 


Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει τα καλλυντικά της φωτογραφίας που είναι: μία  Big&Multiplied Volume Mascara της Mark., ένα βερνίκι νυχιών Colortrend, οι Bronzing Pearls που είναι τέλειες για το καλοκαίρι και ένα lipgloss Avon True Colour Glazewear!! 
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα:
1.Like και Follow στη σελίδα μου στο  Facebook Mrs Stylefire
2.Like και share στη φωτογραφία του διαγωνισμού
3.Follow on Instagram mrsstylefire


Καλή επιτυχία σε όλες!!!