Σύμμαχοι κατά της Λιπαρότητας


Γεια σας αγαπημένα μου κορίτσια και καλή εβδομάδα! Το καλοκαίρι δεν λέει να έρθει ακόμη για αυτό έχουμε χρόνο να φροντίσουμε το δέρμα μας πριν βγούμε στις παραλίες και που χρόνος για skincare… Όπως θα έχετε καταλάβει δίνω ιδιαίτερη σημασία στην περιποίηση του προσώπου. Σε προηγούμενο post μου σας ανέφερα για το δέρμα που δεν είναι και το πιο εύκολο στον κόσμο! Τη μια μέρα είναι απίστευτα λιπαρό, την επόμενη ξηρό και την μεθεπόμενη μικτό. Γενικά έχει θεματάκια ,πολλά. Και ναι ταλαιπωρούν και εμένα τα άχαρα σπυράκια λες και περνάω αιώνια εφηβεία πια! Έχω διαβάσει, ψάξει και δοκιμάσει πάρα πολλά προϊόντα για να βρω τα κατάλληλα και μπορώ να πω ότι κάπως καλά τα καταφέρνω. Και σήμερα θα σας πω για την αγαπημένη μου σειρά κατά της λιπαρότητας που είναι αυτή με Tea Tree της The Body Shop



Η σειρά αυτή περιέχει βιολογικό έλαιο τεϊόδεντρου που είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες .Το Skin Clearing Facial Wash είναι το τζελ καθαρισμού που αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα και αφαιρεί τις ακαθαρσίες χαρίζοντας πιο καθαρή επιδερμίδα. Στη συνέχεια χρησιμοποιώ το Skin Clearing Mattifying Toner το οποίο αναζωογονεί την επιδερμίδα και προσφέρει ματ και χωρίς γυαλάδα τελείωμα. 


Ποτέ μην ξεχνάτε  να βάζετε τονωτική λοσιόν γιατί βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας. Τέλος εφαρμόζω απευθείας στα σπυράκια το Tea Tree Oil.  


Αυτοί είναι οι δικοί μου σύμμαχοι κατά της λιπαρότητας!!! Οι δικοί σας ποιοι είναι;