Ένα υπέροχο νερό για εξωτικό μαύρισμα


Γεια σας αγαπημένες μου!!!Το καλοκαίρι φέτος μπορεί να καθυστερεί λιγάκι, αλλά είμαι σίγουρη πως όλες αυτή την περίοδο είστε αναζήτηση του τέλειου bikini αλλά και των κατάλληλων αντιηλιακών για την προστασία του δέρματός μας από τον ήλιο! Εμένα μου αρέσουν πολύ τα λάδια σώματος αλλά να έχουν spf γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ήλιος ναι μεν μας χαρίζει υπέροχο μαύρισμα αλλά αποτελεί και παράγοντα φωτογήρανσης

Αν αγαπάτε όπως εγώ την μυρωδιά του Monoi Oil σίγουρα θα ξετρελαθείτε με το συγκεκριμένο προϊόν. Ανακάλυψα λοιπόν ένα υπέροχο νερό σώματος για μαύρισμα με spf 25 της εταιρείας AquaTeal Solaire και συγκεκριμένα το Eau Bronzante Spéciale Plage Protection Solaire Teintée!


Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα χαρίζοντας τη χρυσαφένια λάμψη των διακοπών αμέσως ,με ομοιομορφία. Η σύνθεση του με χρώμα από εκχύλισμα τσαγιού και χωρίς παράγοντες αυτομαυρίσματος , στεγνώνει σε δευτερόλεπτα ,αφήνοντας το δέρμα απαλό, χρυσαφένιο και λαμπερό! Έχει αδιάβροχη σύσταση και SPF 25 προστατεύοντας το δέρμα από την γήρανση. Όσο για το άρωμά του άκρως καλοκαιρινό Monoi! Με λίγα λόγια το τέλειο προϊόν για το καλοκαίρι που μπορείτε να το βρείτε στο ilovepharmacy.gr όπως και πολλά άλλα σε καταπληκτικές τιμές! Καλές βουτιές κορίτσια μου!!