Το Νεσεσέρ των Διακοπών- Part II


Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα! Ήρθε η στιγμή  να σας αποκαλύψω τα υπόλοιπα προϊόντα που έχω στο νεσεσέρ των διακοπών. Και επειδή οι διακοπές δεν κρατάνε για πάντα (μακάρι να κρατούσαν) δεν χρειάζεται να παίρνουμε μαζί μας όλα τα αγαπημένα μας καλλυντικά σε full sizes γιατί έτσι η βαλίτσα μας δεν θα χωράει τίποτα άλλο. Εγώ λοιπόν όπως θα δείτε προτιμώ στα ταξίδια μου τα travel ή special sizes των προϊόντων που χρησιμοποιώ. 



Και ξεκινάω λοιπόν με το αγαπημένο σε όλες Micellar Water γιατί πάντα χρειάζεται να αφαιρούμε το μακιγιάζ  και να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας. Εγώ χρησιμοποιώ το Effaclar Micellar Water Ultra της La Roche-Posay για λιπαρό δέρμα , το οποίο αφαιρεί το μακιγιάζ  από πρόσωπο και μάτια ,καθαρίζει και εξυγιαίνει το δέρμα. Συνεχίζω με το αγαπημένο μου ξηρό λάδι σώματος, που πιστεύω δεν λείπει από καμία, το Bio-Oil το οποίο ενυδατώνει απίστευτα την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πρόσωπο και σώμα. Αν στο νεσεσέρ χωράει μόνο ένα προϊόν για το styling των μαλλιών σας τότε σας προτείνω ανεπιφύλακτα την L’incroyable Blowdry της Kérastase με την οποία μπορείτε να διαμορφώσετε οποιαδήποτε μορφή styling με μεγάλη ευκολία ,  η δράση της ενεργοποιείται με την χρήση συσκευών styling προστατεύοντας την τρίχα μέχρι τους 230οC και προστατεύει από το φριζάρισμα…. απλά καταπληκτική


Last but not least το νέο Serozinc Mist Spray της La Roche-Posay το οποίο αποτελεί το 1ο mist για λιπαρό δέρμα χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα, δράση κατά των ατελειών και κατά των διεσταλμένων πόρων. Επίσης εγώ το χρησιμοποιώ και μετά το μακιγιάζ για περισσότερη διάρκεια! Εσείς τι έχετε στο νεσεσέρ των διακοπών σας; Περιμένω τα μηνύματά σας στα social media! Και στο επόμενο post ετοιμαστείτε να λάμψουμε!!!