My fav Highlighters

Γεια σας κορίτσια μου! Ελπίζω να περνάτε τέλεια όπου και αν είστε. Όπως σας υποσχέθηκα στο προηγούμενο post θα σας γράψω για τα αγαπημένα μου Highlighters, τα οποία θα αναδείξουν όχι μόνο το μαύρισμα σας αλλά και τον πιο λαμπερό εαυτό σας! Και ξεκινάω λοιπόν …

1.      Highlighter Stick της Golden Rose στην απόχρωση 01 Bright Gold: Η Golden Rose είναι μια εταιρεία value for money με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Το συγκεκριμένο Highlighter είναι σε μορφή stick  με τέλεια χρυσή απόχρωση η οποία πιστεύω ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, χαρίζει διακριτική λάμψη και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πιο ωραίο stick που έχω δοκιμάσει γιατί δεν είναι βαρύ και αφήνει ένα υπέροχο πουδρένιο αποτέλεσμα.


2.      Megaglo Highlighting Powder της Wet n Wild στις αποχρώσεις Precious Petals και Crown of My Canopy : Άλλη μια αγαπημένη εταιρεία από την Αμερική που κάποια από τα προϊόντα της είναι must have για κάθε beauty addict. Εγώ ξεχώρισα τις δύο αυτές αποχρώσεις ,τις χρησιμοποιώ χωριστά αλλά μερικές φορές τις αναμιγνύω. Εξαιρετικές πούδρες λάμψης, με shimmer, σε bronze αποχρώσεις(ότι πρέπει για το καλοκαίρι), με φοβερή διάρκεια και απόδοση, ότι πρέπει για τις βράδυνες εξόδους.


3.      Shimmer Brick Compact της Bobbi Brown στην απόχρωση Pink: Τι να σας πω για την αγαπημένη αυτή εταιρεία! Την συγκεκριμένη πούδρα την χρησιμοποιώ κυρίως τους χειμερινούς μήνες γιατί χαρίζει ένα πιο pinky και ψυχρό αποτέλεσμα. Περιέχει shimmer όπως λέει και το όνομά της, έχει απίστευτη απόδοση και διάρκεια και τέλειο luxury packaging που της δίνει extra πόντους!


4.      Shimmering Skin Perfector Spotlight-Pressed της Becca στην απόχρωση Opal: Αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα μόνο highlighter, που θα το φοράτε χειμώνα-καλοκαίρι και πιστέψτε με ταιριάζει σε όλες , το συγκεκριμένο είναι αυτό που ψάχνετε. Με αυτό το highlighter κυριολεκτικά θα ΛΑΜΠΕΤΕ! Είναι με shimmer σε τέλεια απαλή pink gold απόχρωση , απίστευτο pigmentation  και διάρκεια. Ότι και να σας πω είναι λίγο, δεν είναι τυχαία η αγαπημένη των beauty bloggers και vloggers όλου του κόσμου!


5.      Pure Tahiti Momoi Oil  ,Golden Mother of Pearl της Hei Poa: Και επειδή θέλουμε να λάμπει και το σώμα μας , σας προτείνω το συγκεκριμένο τροπικό λάδι που εκτός από λάμψη , θρέφει σε βάθος το δέρμα και μυρίζει εξωτικά! Με αυτό θα αισθάνεστε ότι είναι πάντα καλοκαίρι!



Ελπίζω να ευχαριστηθείτε το συγκεκριμένο post όσο και εγώ! Περιμένω τα μηνύματα σας!Σας φιλώ μέχρι το επόμενο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου