I Love Tweed!

Καλησπέρα σας αγαπημένα μου κορίτσια!!! Εύχομαι να έχετε στολίσει το σπίτι σας και να έχετε μπει σε εορταστικό κλίμα, εξάλλου διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Και αν δεν έχετε αγοράσει τα δωράκια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα stay tuned γιατί θα  ανεβάσω post με τα δώρα που επέλεξα εγώ! Ακόμη όμως δεν θα σας προτείνω κάτι για τις γιορτές που απαιτούν λάμψη, λάμψη και μόνο λάμψη αλλά μια all day επιλογή που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είστε κομψές. 



Σίγουρα όλες γνωρίζετε το tweed  ύφασμα , το οποίο είναι ένα υλικό που εμφανίστηκε στη Σκωτία τον 19ο αιώνα και η φήμη του εκτοξεύτηκε όταν το επέλεξε η Coco Chanel  τη δεκαετία του '30 και έραψε με αυτό τα θρυλικά ταγιέρ της. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα που μπορούμε να βρούμε tweed παλτό, μπλουζάκια, παντελόνια και να δώσουμε μια retro αισθητική στις εμφανίσεις μας.


 Εγώ αγαπώ την συγκεκριμένη αισθητική και επέλεξα ένα tweed  cropped παντελόνι και ίδιο μπλουζάκι. Ολοκλήρωσα το look με μποτάκια και την αγαπημένη μου οικολογική γούνα, που αν δεν έχετε τρέξτε να αγοράσετε μια γιατί φέτος είναι η χρονιά της! 


Μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές στην αγορά ,χωρίς να είναι απαραίτητα ένα co-ord set  , και να τις συνδυάσετε με τα κομμάτια που ήδη έχετε στην ντουλάπα σας. Είναι ένα outfit σύγχρονο , δυναμικό και απλό που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλές περιστάσεις. Και αν είστε πιο τολμηρές μπορείτε να κάνετε υπέροχους mix and match συνδυασμούς…...Σας φιλώ, και τα λέμε σύντομα με εορταστικά looks!!!

Location: McARTHURGLEN ATHENS

Photos: Chris Pappos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου