Keratin Therapy !!!


Καλησπέρα σας αγαπημένες μου! Ήρθε το φθινόπωρο ή είναι ιδέα μου ;(Εγώ από μέσα μου ζητωκραυγάζω γιατί δεν είμαι fun του καλοκαιριού). Και εκτός από το να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας ,είναι και η πιο σωστή ώρα για να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας! Αν και εγώ έκανα την θεραπεία που επιθυμούσα εδώ και αρκετό καιρό , σας γράφω τώρα το post γιατί ήθελα  να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Και αναφέρομαι φυσικά στην κερατίνη. Επισκέφθηκα λοιπόν τον Πλάτωνα (Glow Hair by Akis) , που είναι ένας από τους καλύτερους στο είδος , τον Ιούλιο για να κάνω κερατίνη. Και σας έχω και φωτογραφίες για να δείτε το πριν και το μετά! 








Δύο μήνες μετά έχω να σας πω τα εξής για τα μαλλιά μου:
1. Είναι πιο λεία και λαμπερά από ποτέ
2. Λούζομαι , τα στεγνώνω πολύ καλά με το πιστολάκι και έχω ίσια μαλλιά χωρίς καν χτένισμα
3.Έχω ξεχάσει τι είναι το φριζάρισμα
4. Έχει μειωθεί η ψαλίδα και το σπάσιμο
5. Οποιοδήποτε χτένισμα κρατάει περισσότερο
6. Και έχει μειωθεί η λιπαρότητα στο τριχωτό που είχα εγώ (αυτό ίσως ακουστεί περίεργο  αλλά σε εμένα συνέβη)


Και εδώ έχω να σας πω ότι απορώ πως τόσα χρόνια ζούσα χωρίς αυτήν, σε ποιο πλανήτη ήμουν και γιατί δεν το είχα κάνει νωρίτερα. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό για να σας το επισημάνω (ακόμα και το ειδικό σαμπουάν που χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μετά είναι τέλειο ). Αν δεν έχετε δοκιμάσει την κερατίνη κάντε το και θα δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πλάτωνα και όλο το προσωπικό του Glow Hair by Akis για το τέλειο αποτέλεσμα και την φιλική ατμόσφαιρα! 


Μπορείτε και εσείς να επισκεφθείτε τον χώρο τους –Νεφέλης 5, Πετράλωνα , 2103466066- και να κάνετε την θεραπεία κερατίνης σε προνομιακή τιμή λέγοντας το όνομά μου! Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

Location : Glow Hair by Akis, Νεφέλης 5, Πετράλωνα , 2103466066
Photos : Chris Pappos


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου