Τα αγαπημένα μου προϊόντα με βιταμίνη C


Θέλετε το δέρμα σας να είναι πιο φωτεινό, λαμπερό, απαλό και γενικά να δείχνει πιο υγιές; Υπάρχει ένα μαγικό συστατικό για αυτό: η βιταμίνη C. Αυτό το πανίσχυρο συστατικό είναι αντιοξειδωτικό και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής του δέρματος , στις δυσχρωμίες και ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου. Η αντιοξειδωτική της δράση προστατεύει το δέρμα από την UV ακτινοβολία και εξομαλύνει τις δυσχρωμίες. 


Υπάρχουν πολλά προϊόντα με βιταμίνη C όπως τα serum, οι κρέμες και οι λοσιόν προσώπου που θα κάνουν το δέρμα σας να δείχνει πιο λαμπερό. Το serum είναι μια καλή επιλογή , καθώς μπορείτε να εφαρμόσετε μερικές σταγόνες πριν την ενυδατική σας κρέμα το πρωί και έτσι το δέρμα σας θα είναι προστατευμένο όλη την ημέρα.

Δείτε παρακάτω τα αγαπημένα μου προϊόντα με βιταμίνη C.


Sunday Riley C.E.O. Glow Vitamin C + Turmeric Face Oil

Πηγή φωτογραφίας: sephora.gr

Το συγκεκριμένο λάδι προσώπου είναι ιδανικό για επιδερμίδες με σημάδια ακμής και σίγουρα με τη χρήση του θα δείτε το πρόσωπό σας πιο φωτεινό και λείο.


SkinCeuticals C E Ferulic

Πηγή φωτογραφίας: skinceuticals.gr


Πολύ λίγα προϊόντα με βιταμίνη C είναι τόσο αποτελεσματικά. Είναι ένα αγαπημένο serum των δερματολόγων. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση καθαρής βιταμίνης C (15%), βιταμίνης Ε (1%) και φερουλικό οξύ (0,5%) που βοηθούν στην μείωση των δυσχρωμιών. Η σύσταση του προλαμβάνει τη βλάβη από τις ακτινοβολίες UVA/UVB καθώς εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.


Vitabrid C¹² FACE Brightening Powder

Πηγή φωτογραφίας: inbeautypharma.gr


H Vitabrid C¹² FACE Brightening Powder είναι ένα καινοτόμο προϊόν σε μορφή πούδρας, που απελευθερώνει στο δέρμα προηγμένη Βιταμίνη C για 12 συνεχής ώρες. Η περιεκτικότητα της σε βιταμίνη C (L-ascorbic acid)  είναι 25%. Ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, συμβάλλει στη μείωση των δυσχρωμιών, βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου,  έχει αντιοξειδωτική δράση και συμβάλει στην προστασία από τη φωτογήρανση.


Lixir SkinVitamin C Paste

Πηγή φωτογραφίας: inbeautypharma.gr


Η Vitamin C Paste είναι ένα προϊόν Βιταμίνης C, με περιεκτικότητα 10%  σε L-ασκορβικό οξύ, την πιο αποτελεσματική μορφή βιταμίνης C. Το καινοτόμο αυτό προϊόν χρησιμοποιείται ως υγρή μάσκα λίγων λεπτών,  ενεργοποιείται με το νερό και φτάνει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Η Vitamin C Paste συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος , καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, δρα κατά των δυσχρωμιών, εξουδετερώνει το σμήγμα στην επιφάνεια του δέρματος και παρέχει φυσική αντηλιακή προστασία έναντι της ακτινοβολίας UVA και UVB. Είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα από γιασεμί και μανταρίνι, λιώνει υπέροχα στην επιδερμίδα αφήνοντάς την λαμπερή, φωτεινή και απαλή από την πρώτη κιόλας χρήση.


PiXi Vitamin C Tonic

Πηγή φωτογραφίας: sephora.gr


Αυτή η λοσιόν περιέχει αντιοξειδωτική βιταμίνη C που προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και απογειώνει τη λάμψη της επιδερμίδας. Τα προβιοτικά σε αυτή την τονωτική και λευκαντική λοσιόν ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενώ τα εκχυλίσματα από φλοιό ιτιάς και φρούτα κάνουν απαλή απολέπιση σε όλους τους τύπους δέρματος.


La Roche Posay -Pure Vitamin C10 Serum

Πηγή φωτογραφίας: larocheposay.gr


Όταν εφαρμόζεται τοπικά, αυτός ο αντιοξειδωτικός όρος βοηθάει στην πρόληψη και στη διόρθωση των σημαδιών γήρανσης, όπως η έλλειψη ελαστικότητας, οι κηλίδες, η θαμπή όψη και οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές. Παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ενυδάτωσης, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τη λάμψη του δέρματος.


The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres

Πηγή φωτογραφίας: lookfantastic.gr


Το πιο οικονομικό προϊόν που περιέχει 23% καθαρή βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ, το οποίο  παραμένει απόλυτα σταθερό λόγω της απουσίας νερού). Η συγκεκριμένη φόρμουλα βοηθά στη μείωση των δυσχρωμιών και δίνει στο δέρμα φυσική λάμψη. Τα σφαιρίδια υαλουρονικού οξέος ενυδατώνουν το δέρμα και το δέρμα γίνεται πιο λείο και νεανικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου