Τα beauty tools στην ρουτίνα ομορφιάς μας!

Τον τελευταίο καιρό ακούμε όλο και συχνότερα για τα beauty tools. Η ενσωμάτωση μια συσκευής μασάζ προσώπου στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μπορεί να είναι ο τρόπος για άψογο δέρμα. Δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα πρόσβασης σε ακριβές υπηρεσίες ομορφιάς από εξειδικευμένα ινστιτούτα ομορφιάς όμως μπορούμε να γίνουμε οι αισθητικοί του εαυτού μας με τα κατάλληλα εργαλεία.


Ποια είναι όμως τα οφέλη από αυτά τα beauty tools και τα περίεργα gadget; Όταν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας μπορείτε να ανακουφίσετε τους μύες του προσώπου σας από την υπερβολική ένταση , πράγμα το οποίο όχι μόνο σας κάνει να νιώθετε όμορφα αλλά τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα σας.
Με ένα jade roller ή gua sha ενεργοποιείται το λεμφικό σας σύστημα και έτσι απομακρύνονται οι τοξίνες και αναπνέουν οι φραγμένοι πόροι, και το πρόσωπο σας αποκτά σφριγηλότητα. Οι συσκευές με δόνηση βοηθούν στην απορρόφηση των ορών και των κρεμών, ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη των προϊόντων.
Αν εντάξετε αυτά τα beauty tool στην ρουτίνα ομορφιάς σας θα δείτε το πρόσωπό σας σταδιακά να αποκτά τη χαμένη του λάμψη, να είναι πιο σφριγηλό, οι τοξίνες να απομακρύνονται και να μειώνεται το πρήξιμο. Και αν δεν έχετε πειστεί για τα αποτελέσματά τους έχω να σας πως ότι έχουν και αγχολυτικές ιδιότητες, κάτι που το χρειαζόμαστε αυτό το διάστημα.
Πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει jade roller από ροζ χαλαζία και συσκευές με δόνηση ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε spa.

Για να δούμε κάποια από αυτά τα beauty tools:

Rose Quartz Facial Roller
Πηγή φωτογραφίας : sephora.com

Ένα εργαλείο περιποίησης της επιδερμίδας από ροζ χαλαζία  ,που με απλές κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω, κάνει μασάζ σε όλο το πρόσωπο χαρίζοντάς σας πρόσωπο που ακτινοβολεί. Ο ροζ χαλαζίας είναι η απόλυτη πέτρα της αγάπης και προάγει την αγάπη για τον εαυτό μας. Είναι επίσης η απόλυτη πέτρα ομορφιάς. Η περιποίηση με κρυστάλλους χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη λείανση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε το μετά από έλαια, ορούς, μάσκες ή ενυδατικές κρέμες για να ενισχύσετε την απορρόφηση αυτών των προϊόντων.

Herbivore Jade Facial Roller


Πηγή φωτογραφίας: sephora.com


Μειώνει το πρήξιμο και τις κοκκινίλες σε δευτερόλεπτα όταν γίνεται σε συνδυασμό με κυλιόμενες κινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω. Το δέρμα φαίνεται πιο λαμπερό από την πρώτη κιόλας χρήση και η διαδικασία είναι πολύ χαλαρωτική και ότι πρέπει πριν πέσετε για ύπνο.
  

FOREO LUNA™ 3

Πηγή φωτογραφίας: lookfantastic.com


Το σύστημα καθαρισμού προσώπου LUNA είναι μια έξυπνη συσκευή που κάνει  μασάζ και καθαρισμό προσώπου. Κάνοντας ανάλυση στο δέρμα σας, διαμορφώνει μια μοναδική εξατομικευμένη περιποίηση για εσάς. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και αφήνει το δέρμα σας απαλλαγμένο από τοξίνες, καθαρό και φωτεινό!

Firm Face Gua Sha Disciple Skincare

Πηγή φωτογραφίας:inbeautypharma.gr


Το Firm Face Gua Sha της Disciple Skincare είναι ένα μοναδικό beauty tool που προέρχεται από ένα ορυκτό ηφαιστειογενές πέτρωμα. Η φιλοσοφία του προέρχεται από την αρχαία Kινεζική ιατρική. Με τη χρήση του Gua Sha γυμνάζονται οι μύες του πρόσωπου και αυτό βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Επίσης βοηθά στην απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας και στην αποτελεσματικότερη δράση τους.


NURSE JAMIE Uplift Massaging Beauty Roller

Πηγή φωτογραφίας: sephora.com


Ένα μοναδικό εργαλείο για μασάζ προσώπου που σχεδιάστηκε για να τονώνει, να ενεργοποιεί και να αναζωογονεί την επιδερμίδα. Είναι το κατάλληλο beauty tool αν νιώθετε ότι το δέρμα σας έχει χάσει τη σφριγηλότητα του, είναι θαμπό και έχετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Εντάξτε κάποιο από αυτά στην ρουτίνα ομορφιάς σας και θα με θυμηθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου