Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για την φετινή άνοιξη!

 

Όσο περισσότερο μεγαλώνει η μέρα τόσο περισσότερη έμπνευση μας δίνει το υπέροχο φως του ήλιου. Η άνοιξη δίνει το σήμα για ανανέωση! Και ενώ η άνοιξη είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις παστέλ αποχρώσεις, τα φωτεινά χρώματα και τα λουλούδια στα νύχια φέτος επικρατούν τα πιο τολμηρά και ζωντανά μοτίβα με μοντέρνες επιλογές στα χρώματα.Παρακάτω σας δείχνω τα μεγαλύτερα nail trends της άνοιξης!

Clean manicureΈνα από τα μεγαλύτερα nail trend για το 2023 είναι το καθαρό μανικιούρ. Σύμφωνα με αυτή την μινιμαλιστική τάση τα νύχια μας πρέπει να είναι περιποιημένα, υγιή με σχεδόν διάφανες nude αποχρώσεις που θα τα αναδεικνύουν.

French manicureΤο γαλλικό μανικιούρ έκανε μια μικρή επιστροφή τον περασμένο έτος, αλλά για το 2023 θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Για το 2023 είναι ακόμη πιο λεπτό, φυσικό και διάφανο.


Κοσμήματα και μεταλλικά στοιχείαΟι πέτρες και τα μεταλλικά στοιχεία αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2023 για τα νύχια. Τα μακριά νύχια αντικαθιστούν τα πιο κοντά ώστε να αναδεικνύουν τέλεια όλες τις πέτρες. Βέβαια, η βάση των νυχιών πρέπει να παραμένει ουδέτερη ώστε στο επίκεντρο να είναι τα μεταλλικά στοιχεία και οι πέτρες.

 Lip gloss nailsΑυτή η νέα τάση έρχεται να αντικαταστήσει το glazed donut μανικιούρ το 2023. Τα νύχια έχουν το ίδιο λαμπερό top coat ,που παραπέμπει σε lip gloss, ενώ τα νύχια έχουν μια nude απόχρωση που να ταιριάζει στην επιδερμίδα.

Floral nailsΚάθε άνοιξη τα floral μοτίβα στα νύχια κυριαρχούν. Δεν είναι ανάγκη τα σχέδια να είναι περίτεχνα και πολύπλοκα. Ένα αυτοκόλλητο λουλούδι σε κάποια νύχια είναι αρκετό.
 
Barbiecore nailsΑν και το συγκεκριμένο trend έκανε την εμφάνισή του το 2022, σίγουρα θα παραμείνει και το 2023. Έμπνευση για αυτό το ζωηρό ροζ δεν είναι μόνο η γνωστή σε όλους μας Barbie αλλά και η συλλογή “Valentino Pink” που είχε κυρίαρχο το ροζ χρώμα.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram, Pinterest 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου