Μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις Ευχές των Παιδιών!

Χρόνια Πολλά σε όλους σας! Αυτές τις μέρες όλοι προετοιμαζόμαστε για τις γιορτινές μέρες και πλέον μετράμε αντίστροφα. Φροντίζουμε να δώσουμε χαρά προσφέροντας δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να προσφέρουμε χαρά και σε κάποιο παιδάκι που δεν γνωρίζουμε αλλά έχει ανάγκη και εύχεται να αποκτήσει ένα δωράκι; Και πώς μπορούμε να το κάνουμε; 
Πολύ απλά επιλέγοντας τα Ευχοστολίδια και κάνοντας πραγματικότητα τις ζωγραφιές-χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών από τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας στις τέσσερις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall, River West και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Όσοι βρεθείτε στα τέσσερα πολυκαταστήματα μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2017 και έχετε τη δυνατότητα εκπληρώστε μια παιδική ευχή, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται σε κάθε ζωγραφιά. Με την παράδοση του δώρου στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα λαμβάνετε ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών.Εγώ επισκέφθηκα την έκθεση στο The Mall Athens και είδα τις ζωγραφιές-ευχές των παιδιών και όλες ήταν τόσο γλυκές , αθώες και απλές και η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη .
Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξέρετε ότι κάνατε ένα παιδάκι χαρούμενο έστω και με ένα μικρό δώρο! Αν μπορείτε να συμβάλλετε λοιπόν μην το σκέφτεστε, πραγματοποιήστε το! Δίνοντας αγάπη ,παίρνουμε αγάπη!
Location: The Mall Athens
Photos: Chris Pappos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου