The Body Shop: Christmas Shopping!

Χρόνια σας Πολλά και Καλά!! Εύχομαι όλοι να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία! Όμως η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών και εγώ σας έχω υπέροχες προτάσεις για δώρα από τον απόλυτο προορισμό για Christmas shopping που δεν είναι άλλος από τα αγαπημένα σε όλους μας,  The Body Shop! Και πριν από όλα είναι απαραίτητες οι γιορτινές πινελιές στο μακιγιάζ  από την σειρά Festive Make-up  και το λατρεμένο Star Stamp Liner, γιατί χρειαζόμαστε λίγη αστερόσκονη.



 Και  τώρα είμαι έτοιμη να σας δείξω τις δικές μου προτάσεις, ας ξεκινήσουμε λοιπόν…
Με αγαπημένα Beauty Advent Calendars έτσι ώστε μετρώντας αντίστροφα να έχουμε και μια έκπληξη!


Το πιο cute ρομποτάκι-κουμπαράς που μέσα του κρύβει εκπλήξεις, και με την αγορά του βοηθάτε τα παιδιά που έχουν πληγεί από τον πόλεμο παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να παίξουν σε ασφαλή χώρο για έναν ολόκληρο χρόνο!


Το εμβληματικό White Musk με νέο fashion look από τον Βρετανικό οίκο μόδας House Of Holland, αποτελεί κρυφό πόθο όλων των γυναικών!


Για τα χείλη μας μόνο House Of Holland Kiss my Lips up Cosmetic  Bag και Kiss and Tell Born Lippy Wand !


Μια ξεχωριστή ιδέα αποτελεί το House of Holland Limited Edition Wonder Cube καθώς είναι ένα μαγικό κουτί γεμάτο εκπλήξεις!


Ένα μοναδικό δώρο για μια απολαυστική εμπειρία χαλαρωτικού spa στο σπίτι με το Spa of the World Relaxing Body Collection!


Last but noτ least για τα αγαπημένα μας αγόρια το Kings and Gentlemen’s  Activist Kit και το Shave Away Kit for Kings and Gentlemen!


Δώρο όμως  χρειάζεται και το σπίτι μας και τι καλύτερο από το εορταστικό αρωματικό κερί Frosted Plum Candle!


Πολύ σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι η  The Body Shop στηρίζει την φιλοσοφία της και στέκεται ενάντια σε Πειράματα σε ζώα, έχει cruelty-free προϊόντα και είναι 100% vegetarian ενώ περισσότερα από τα μισά της προϊόντα είναι vegan.
Εγώ πέρασα φανταστικά και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις κοπέλες του καταστήματος για την άψογη συνεργασία και την φιλοξενία στο The Body Shop στο The Mall Athens, είστε όλες υπέροχες!


Επισκεφθείτε και εσείς ένα κατάστημα The Body Shop και ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Christmas shopping!


Μέχρι το επόμενο post, σας φιλώ!

Location: The Body Shop, The Mall Athens
Photos: Chris Pappos


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου