Casual grey look with a touch of red!

Καλή Χρονιά αγαπημένες μου!!!Εύχομαι όλες σας να έχετε μια μαγική χρονιά με υγεία, τύχη και αγάπη!!! Αφήνουμε λοιπόν πίσω το 2017, παίρνοντας μαζί μας όλα όσα μας δίδαξε, και ξεκινάμε το 2018 ευχόμενοι να είμαστε  δημιουργικοί , αισιόδοξοι ,να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να θέσουμε νέους στόχους. Το πρώτο post  αυτής της χρονιάς είναι αφιερωμένο στη μόδα και σε μια τάση που όλες οι γυναίκες ακολουθούν όταν δεν θέλουν να κάνουν κάποιο στυλιστικό λάθος και δεν είναι άλλη από το μονόχρωμο look. Ειδικά φέτος είδαμε παντού σύνολα με πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος ! Αυτή η μονοχρωμία δίνει ένα πολύ chic  και elegant ύφος στο σύνολό σας. Επιλέξτε να συνδυάσετε αποχρώσεις του κόκκινου, του καφέ, του ροζ , του γκρι και απογειώστε μια απλή εμφάνιση. Εγώ επέλεξα το γκρι , συνδυάζοντας γκρι σκούρο πουλόβερ με γκρι ανοιχτό  παντελόνι  , μαύρη ζώνη και γάντια , δημιουργώντας έτσι  τον τέλειο μονοχρωματικό καμβά. 



Η μονοχρωμία στα ρούχα σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε color blocking επιλέγοντας αξεσουάρ και παπούτσια σε έντονα χρώματα .


 Εγώ στην συγκεκριμένη εμφάνιση έβαλα κόκκινα παπούτσια(με υπέροχα λουλουδάκια, μια τάση για την οποία θα σας γράψω σε ξεχωριστό post) και τσάντα και αμέσως το σύνολο απέκτησε άλλο ενδιαφέρον! Τολμήστε και εσείς να δημιουργήσετε το δικό σας μονόχρωμο look με το χρώμα που αγαπάτε και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!


Καλή Χρονιά γεμάτη λάμψη, μόδα και ομορφιά! Σας φιλώ!


Photos: Chris Pappos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου