Sales shopping

Καλησπέρα σας αγαπημένες μου! Οι εκπτώσεις είναι και επίσημα εδώ! Τις περιμένουμε κάθε χρόνο με αγωνία για να αποκτήσουμε αυτά που θέλουμε σε πολύ καλύτερες τιμές. Γιατί μην μου πείτε ότι δεν έχετε δει μια τσάντα, ένα παλτό , ένα ζευγάρι γόβες ή ένα οποιοδήποτε fashion item που θέλετε σαν τρελές αλλά είναι αρκετά ακριβό και δεν έχετε σκεφτεί ότι θα το αποκτήσετε σε χαμηλότερη τιμή στις εκπτώσεις; Η στιγμή λοιπόν που θα κάνετε δικά σας αυτά που πραγματικά θέλετε έφτασε! Χρειάζεται όμως να δώσουμε σημασία σε κάποιες  λεπτομέρειες για να μην ξοδέψουμε χρήματα άδικα και κάνουμε άστοχες αγορές.



Την προσοχή σας παρακαλώ γιατί σας έχω μερικά tips για έξυπνες αγορές!
1.Βγείτε για ψώνια με συγκεκριμένο budget! Αν δεν θέσετε όριο στα χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε σίγουρα θα παρασυρθείτε και μετά θα κλαίτε…
2.Σκεφτείτε τι πραγματικά είναι αυτά που χρειάζεστε! Κάντε δηλαδή μια λίστα με αυτά που έχετε ανάγκη. Μην αγοράσετε κάτι που ήδη έχετε και επενδύστε σε ρούχα που μπορείτε να φορέσετε και την επόμενη σεζόν. Δείτε τι έχετε στην ντουλάπα σας και πως θα μπορούσατε να τα συνδυάσετε  με καινούργια κομμάτια.
3.Μην παρασύρεστε από τις δελεαστικές τιμές και αγοράσετε πολλά οικονομικά πράγματα αλλά επενδύστε σε ένα και καλό! Ένα  κομμάτι που θα μείνει στην ντουλάπα σας για αρκετά χρόνια και θα το ευχαριστηθείτε.
4. Μην ξεχνάτε να κάνετε έρευνα αγοράς !Μην αγοράσετε το πρώτο μπλουζάκι που θα βρείτε μπροστά σας, οι αυθόρμητες αγορές δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Ψάξτε και συγκρίνετε τις τιμές έτσι ώστε να καταλήξετε στο ιδανικό για εσάς.
Αυτά λοιπόν είναι τα δικά μου tips για έξυπνο shopping. Μην ξεχνάτε ότι οι χειμερινές εκπτώσεις αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας για αυτό εκμεταλλευτείτε την κατάλληλα. Ψωνίστε έξυπνα και δεν θα μετανιώσετε! Σας φιλώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου