Τα Δώρα που μου χάρισαν για την Γιορτή μου!!!

Γεια σας αγαπημένες μου!!Ελπίζω να είστε καλά και να έχετε πάρει τα δωράκια που θέλατε λόγω των εορτών που πέρασαν. Επειδή όμως τα πιο ωραία δώρα έρχονται μετά τις γιορτές ,και η ονομαστική μου εορτή (Ιωάννα βλέπετε) τυχαίνει να είναι στον απόηχο του χριστουγεννιάτικου κλίματος ,σήμερα το post  θα είναι λίγο διαφορετικό και  θα σας δείξω τι δωράκια μου έκαναν οι φίλοι μου (λίγο καθυστερημένα βέβαια).Περιττό να σας πω για τον ενθουσιασμό μου όταν ανοίγω δώρα( κάνω σαν μικρό παιδί και λίγα λέω). Όλα είναι ξεχωριστά , υπέροχα και μου ταιριάζουν 100% πράγμα που σημαίνει ότι με ξέρουν πολύ καλά όσοι μου τα χάρισαν. Πάμε λοιπόν να σας τα δείξω…
Το αγαπημένο μου άρωμα Miss Dior του οίκου Dior σε Limited Edition συσκευασία μαζί με travel spray για να το έχω πάντα μαζί μου! Αυτό το άρωμα το αγαπώ ,δεν μπορώ να βρω κανένα άλλο όμοιό του που να μου ταιριάζει τόσο( αν και έχω δοκιμάσει πολλά) και αν σας αρέσει να μυρίζετε καθαριότητα και  φρεσκάδα με λουλουδένιες νότες δοκιμάστε το! 


Και συνεχίζω με μυρωδιές φυσικά και ένα υπέροχο δώρο από την εταιρεία Fresh Line. Το αφρόλουτρο , το γαλάκτωμα σώματος και το σαπούνι της σειράς Persephone που χαρίζουν αισθησιασμό και ευφορία και πώς μυρίζουν ;Καθαριότητα ,σαπούνι και λουλουδάκια και ναι τα λάτρεψα. Έτσι απλά διαπιστώνεται ότι έχω εμμονή με ότι μυρίζει καθαριότητα.


 Εντάξει το επόμενο πείτε μου ότι δεν το ζηλεύετε λιγάκι; All time classic βραχιόλι Swarovski σε υπέροχο ανθρακί χρώμα που ταιριάζει με όλα και θα το φοράω για πάντα. 


Σκουλαρίκια  από Sfera, που όσα και αν έχω δεν είναι ποτέ αρκετά, σε υπέροχα σχέδια classy και elegant που θα τα φοράω ξανά και ξανά!


 Ένα φανταστικό  stylish πουκάμισο από United Colors Of Benetton που συνδυάζει floral  με ρίγες  και είναι ότι πρέπει για εμένα που ανοίγω την ντουλάπα κάθε μέρα και λέω δεν έχω τίποτα να βάλω!Εδώ με βλέπετε περιχαρής να το φοράω με matcy matchy μακιγιάζ από την makeup artist του οίκου Dior! 


 
 Και για το τέλος άφησα δύο καταπληκτικά βιβλία το ‘Origin’  του Dan Brown  και το ‘Μη ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΤΕ για ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ’ του Richard Carlson. Περιττό να σας πω ότι τα έχω διαβάσει ήδη και τα δύο ως κλασσική βιβλιοφάγος! Αν μπορούσα να έχω ένα τεράστιο δωμάτιο  μόνο με βιβλία και μια πολυθρόνα θα το επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη.


 Αυτά ήταν τα δώρα που πήρα και ελπίζω να σας άρεσαν όπως και εμένα! Ευχαριστώ πολύ  όσους με σκέφτηκαν και μου τα χάρισαν γιατί από μόνη της  η κίνηση δείχνει την αγάπη τους!Πραγματικά δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτε άλλο!
 Σας φιλώ!!!

Photos: Chris Pappos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου