Discover New Treasures: Chez Art !!!


Καλησπέρα σας αγαπημένες μου!! Έχω αρκετές μέρες να σας γράψω αλλά σας ετοιμάζω πολύ ωραία θέματα που θα τα ευχαριστηθείτε. Το σημερινό post θα το αγαπήσουν όσες και όσοι έχουν αδυναμία στις χειροποίητες  κατασκευές όπως εγώ. Ψάχνοντας λοιπόν για πρωτότυπα δώρα ανακάλυψα  το Chez Art, τον παράδεισο των χειροποίητων δημιουργιών .Η γνωριμία μου με το Chez Art ξεκίνησε από μια εκδήλωση του jamjar. Εκεί είδα για πρώτη φορά (και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά) όλα αυτά που φτιάχνουν με μεράκι  και πολλή αγάπη στο Chez Art. Επισκέφθηκα λοιπόν το χώρο τους και γνώρισα από κοντά την χαμογελαστή Αντωνία και τα υπέροχα κορίτσια με τα οποία συνεργάζεται.





 Στον χώρο κυριαρχούσαν οι μοναδικές δημιουργίες της και δεν ήξερα τι μου άρεσε πραγματικά πιο πολύ… Διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο, για νεογέννητα , για το παιδικό δωμάτιο , μπομπονιέρες και προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσεις, και έμπνευση πολλή έμπνευση. Και επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πολλά λόγια είναι φτώχεια δείτε με τα μάτια σας όσα ανακάλυψα .

Αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο







Δώρα για το παιδικό δωμάτιο και για νεογέννητα







Προσκλητήρια και μπομπονιέρες βάφτισης






Προσκλητήρια και μπομπονιέρες γάμου




Αν έχετε ιδιαίτερη αδυναμία στο ξύλο οι κατασκευές και οι φρέσκες ιδέες  της Αντωνίας θα σας κάνουν να ανακαλύψετε έναν καινούργιο κόσμο. Αν θέλετε να χαρίσετε σε κάποιον αγαπημένο σας ένα ξεχωριστό δώρο  σίγουρα στο Chez Art θα βρείτε πολλά και η Αντωνία θα έχει να σας προτείνει ακόμη περισσότερα. Μπορείτε να θαυμάσετε τις δημιουργίες της στην σελίδα της στο facebook Chez Art - Antonia Mitsiopoulou και στο instagram chezart.gr .
Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο! Ένας τυχερός/ή θα κερδίσει τον κουμπαρά της φωτογραφίας στο χρώμα της επιλογής του. Μπείτε στο προφίλ μου στο instagram mrsstylefire  και δηλώστε συμμετοχή! Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την φιλοξενία όλη την ομάδα του Chez Art! Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!



Location: Chez Art , Ελ. Βενιζέλου 23 , Αργυρούπολη, Αττική
Photos: Chris Pappos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου