Let's Talk about Face Masks!


Γεια σας αγαπημένες μου! Χρόνια Πολλά! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα στις διακοπές του Πάσχα , να ξεκουραστήκατε και να επιστρέψατε με γεμάτες μπαταρίες στην καθημερινότητά σας. Και αφού φάγατε και χαλαρώσατε , ήρθε η ώρα να αποτοξινώσετε και να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας .Και όπως σας έχω ξαναπεί, και έχω γίνει γραφική πια, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο skincare. Και σήμερα θα σας πω για τρεις αγαπημένες μου μάσκες προσώπου που για εμένα αποτελούν πλέον το τρίπτυχο της επιτυχίας. Τις απόκτησα πρόσφατα ,τις δοκίμασα και έχω να σας πω ότι σίγουρα θα τις ξανααγοράσω. Είναι από την Origins ,που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στα Sephora, που από το 1990 που ξεκίνησε αφιέρωσε τη δράση της στην ευημερία του πλανήτη και την ευεξία του καταναλωτή. 


Και ξεκινάμε λοιπόν με την πιο ωραία μάσκα ενεργού άνθρακα την Clear Improvement Active Charcoal Mask to Clear Pores, με κύριο συστατικό τον White China Clay ,που  κάνει βαθύ καθαρισμό καθώς λειτουργεί ως ΄΄μαγνήτης΄΄  αποβάλλοντας την περιβαλλοντική ρύπανση και απελευθερώνοντας τους πόρους της επιδερμίδας χαρίζοντας φωτεινότητα και πολύ απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα σαν εμένα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.


 Η επόμενη είναι η Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay,  μια μάσκα με ροζ άργιλο και κόκκους jojoba η οποία αποτοξινώνει και απολεπίζει την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και ενισχύοντας την λαμπερή όψη. Πραγματικά δεν έχω αισθανθεί το πρόσωπό μου ποτέ τόσο απαλό ,καθαρό και λαμπερό όσο με αυτή τη μάσκα και για αυτό σας λέω ότι είναι must have.


 Και επειδή μετά τον καθαρισμό είναι απαραίτητη η ενυδάτωση η Drink Up 10 minute mask to quench skins thirst , θα ΄΄ξεδιψάσει΄΄ και θα ενυδατώσει άμεσα την επιδερμίδα σας. Περιέχει έλαιο από βερίκοκο και μέσα σε 10 μόλις λεπτά ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, εάν χρειάζεστε άμεση ενυδάτωση είναι η λύση. 


Η αλήθεια είναι ότι όλες κέρδισαν μια θέση στην beauty ρουτίνα μου και με έχουν σώσει στις δύσκολες μέρες της επιδερμίδας μου. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές; Περιμένω τα μηνύματά σας! Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου