΄΄The Golden Wedding Project΄΄


Καλησπέρα σας αγαπημένα μου κορίτσια! Αυτό το post , όπως σας υποσχέθηκα, είναι αφιερωμένο στις μέλλουσες νυφούλες. Και επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλές βρίσκεστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες  εγώ επισκέφθηκα  το  ΄΄The Golden Wedding Project ΄΄ στο χώρο του Golden Hall και σας δείχνω μια γεύση από τις προτάσεις των καλύτερων επαγγελματιών του χώρου.



  Η διακόσμηση  του χώρου ,που επιμελήθηκε το MELI Parties , είναι μαγευτική και σίγουρα σε προετοιμάζει για όλη την γοητεία  της διοργάνωσης του γάμου. 







Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα πιο παραμυθένια νυφικά που έχετε δει ,που θα συγκινήσουν και τις πιο δύσπιστες, με την υπογραφή της  Σήλιας Κριθαριώτη και την συλλογή 5226 Celia Kritharioti.




Το bridal look συμπληρώνουν υπέροχα νυφικά παπούτσια από τις συλλογές Haralas, Καλογήρου και Nak.



 Τα απαραίτητα για όλες τις νύφες κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στην εμφάνισή της από τις συλλογές των Ιlias Lalaounis, Kessaris, Liana Vourakis , Links of London και Pentheroudakis.



Οι πιο elegant προσκλήσεις γάμου ,που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικούς, από το Type Center .


Τα πιο κομψά και εκλεπτυσμένα δώρα γάμου από τα καταστήματα Anatol, Authentics Liana Vourakis, Meli, Kapopoulos Fine Arts , Notos Home και Waks. 



Last but not least γαμήλιο makeup look  από Make Up Artists με αγαπημένα brands καλλυντικών από το  Attica που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας στην πιο συναρπαστική στιγμή της ζωής σας (το δικό μου makeup look επιμελήθηκε η Make Up Artist της Bobbi Brown).


Μπορείτε και εσείς να επισκεφθείτε το ΄΄The Golden Wedding Project΄΄ στον 1ο  όροφο του Golden Hall μέχρι τις 31 Μαρτίου και να πάρετε ιδέες για να σχεδιάσετε το δικό σας γάμο όπως ονειρεύεστε. Και να μην ξεχνάτε ότι η προετοιμασία του γάμου είναι ένα ταξίδι που πρέπει να το απολαύσετε! Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία τον χώρο του ΄΄The Golden Wedding Project΄΄. Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

Location : The Golden Wedding Project , Golden Hall
Photos: Chris Pappos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου