Skin Hydration in Winter


 Γεια σας αγαπημένα μου κορίτσια! Σίγουρα οι περισσότερες από εσάς αφιερώνετε λίγο χρόνο από την Κυριακή σας για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας  και για αυτό το κείμενο που θα διαβάσετε σήμερα είναι για την ομορφιά σας και μόνο. Και επειδή ακόμα έξω κάνει αρκετό κρύο τι καλύτερο από μια ενυδάτωση

Ξέρετε πολύ καλά ότι η έκθεση στις χαμηλές θερμοκρασίες προκαλεί ξηρότητα στο δέρμα μας, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ευαίσθητο. Ακόμα και εγώ που έχω μικτή-λιπαρή επιδερμίδα το χειμώνα αισθάνομαι την επιδερμίδα μου να με τραβάει, να χάνει την λάμψη της και να εμφανίζει κοκκινίλες  από το πουθενά. Τι θα μπορούσαμε όμως να κάνουμε για να βοηθήσουμε το δέρμα μας ; Σίγουρα να φροντίζουμε καθημερινά την επιδερμίδα μας με σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση(εξωτερική και εσωτερική).  Η χρήση ορών πλούσιων σε υαλουρονικό οξύ ή βιταμίνη C και  E είναι αναγκαία γιατί ενισχύουν το αποτέλεσμα της κρέμας και δρουν σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Εγώ αν και τηρώ ευλαβικά αυτά τα βήματα αισθάνθηκα ότι το δέρμα μου χρειάζεται βαθύτερη ενυδάτωση και για αυτό επισκέφθηκα τους ειδικούς στα VIVIFY




Εκεί με τη βοήθεια τους και σύμφωνα με τον δικό μου τύπο και ανάγκες του δέρματος, εφαρμόσαμε την κατάλληλη θεραπεία για βαθύτερη ενυδάτωση για να επιτύχουμε φυσική ανάπλαση και αποκατάσταση της υδατικής ισορροπίας της επιδερμίδας.  



Παρακάτω σας δείχνω κάποια από τα βήματα της δικής μου θεραπείας(εφαρμογή cleansing milk, toning water, daily microfoliant, ultracalming mist, soothing massage cream, hydrating mask, collagen mask, eye cream primer, active moist, barrier repair ,όλα τα προϊόντα είναι από εξειδικευμένες δερμοκαλλυντικές εταιρείες και τα βρίσκετε στα VIVIFY) και το υπέροχο πρόσωπο που είχα μετά (φρέσκο, λαμπερό, αναζωογονημένο και απόλυτα ενυδατωμένο). 





Σίγουρα θα βρείτε και εσείς  κάποια θεραπεία που να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες  όπως η θεραπεία Diamond Plus Hyaluronic αλλά και οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας για ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα. Μια ακόμα επαναστατική θεραπεία βιοαναζωογόνησης του προσώπου είναι και το Coollifting, η οποία χαρίζει ενυδάτωση και ισχυρή τόνωση, οξυγόνωση των ιστών ,άμεση ανόρθωση του δέρματος και εξαφάνιση λεπτών ρυτίδων. Ο συνδυασμός της ψυχρής ροής CO2 σε υψηλή πίεση και τα κονιορτοποιημένα συστατικά υαλουρονικού οξέος και πολυβιταμινών προσφέρει στο δέρμα μια ξεχωριστή εμπειρία βαθιάς ενυδάτωσης και ισχυρής τόνωσης. Όποιες και αν είναι οι δικές σας ανάγκες επισκεφτείτε τα VIVIFY , συζητήστε με τους ειδικούς και σχεδιάστε μαζί τους εξατομικευμένες θεραπείες. 


Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό των VIVIFY  Κηφισιάς για το χαμόγελό τους, την θετική τους ενέργεια ,την υπέροχη περιποίηση και την φιλοξενία τους! Σας φιλώ!

Location: VIVIFY Κηφισιάς 
 Photos: Chris Pappos 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου