My Beauty Secret!


Καλησπέρα αγαπημένες μου! Χρόνια Πολλά σε όλους! Είναι Κυριακή και όλες χαλαρώνουμε και περιποιούμαστε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας. Τα τελευταία χρόνια θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι η τεχνολογία και η επιστήμη εξελίσσονται και μας προσφέρουν πολύτιμους συμμάχους για την περιποίηση της επιδερμίδας. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα μιας συσκευής που θα μπορούσατε να την έχετε πάντα μαζί σας και να σας προσφέρει όσα χρειάζεται το πρόσωπό σας; Απλά καταπληκτική, γιατί όλες θέλουμε να είμαστε λαμπερές και να έχουμε ένα υγιές και σφριγηλό πρόσωπο. Αν έχετε επισκεφθεί μεγάλα εμπορικά κέντρα του εξωτερικού σίγουρα θα το έχετε συναντήσει. Το beauty μυστικό λοιπόν είναι το Pure Lift FACE. 



Μια συσκευή που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της ηλεκτρικής διέγερσης των μυών (EMS) στους μύες του προσώπου ώστε να τους ενδυναμώνει. Το Pure Lift Face είναι μια συσκευή με δύο ειδικές κεφαλές που παράγουν κύματα υψηλής συχνότητας τα οποία διεγείρουν τους μύες του προσώπου. 


Η τεχνολογία του είναι πατενταρισμένη και η χρήση του πάρα πολύ απλή ( για αυτό και μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και μόνες μας στο σπίτι). Βοηθά στον καθαρισμό του δέρματος, στην ελαστικότητα ,στην μείωση των πόρων , στην λείανση του προσώπου και στην ενίσχυση της δράσης των προϊόντων περιποίησης. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες και δεν υπάρχει περιορισμός για πρόσωπα που έχουν κάνει κάποια αισθητική επέμβαση (υαλουρονικό , botox κα) . Και ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή των ματιών ( bye bye μαύροι κύκλοι και σακούλες) . Τα βήματα για την χρήση του είναι τα εξής:

 Καθαρίζετε πολύ καλά το πρόσωπό σας.
Βρέχετε το πρόσωπό σας πολύ καλά με άφθονο νερό (ώστε να είναι δυνατή η ηλεκτρική διέγερση).

   Εφαρμόζετε στο πρόσωπο λίγη ποσότητα από το κολλαγόνο που υπάρχει στη συσκευασία .

  Εφαρμόζετε την συσκευή με ανοδικές κινήσεις στην μισή πλευρά του προσώπου για πέντε λεπτά (η συσκευή έχει χρονοδιακόπτη για τα πέντε λεπτά άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον χρόνο).

      Ολοκληρώνετε με το άλλο μισό πρόσωπο και τελειώσατε (η συνολική διάρκεια της θεραπείας είναι 10 λεπτά).

Και επειδή σίγουρα θα απορείτε για το ποια είναι η αίσθηση, έχω να σας πω ότι βλέπετε τους μύες του προσώπου να συσπώνται και αισθάνεστε κάτι σαν γαργαλητό τίποτε άλλο (υπάρχει και ρυθμιστής της συχνότητας της ηλεκτροδιέγερσης και το ρυθμίζετε στα ανεκτά για εσάς επίπεδα). Είναι η πιο γρήγορη , εύκολη , ανώδυνη και αποτελεσματική συσκευή που έχω δοκιμάσει ως τώρα για την περιποίηση του προσώπου. Το δέρμα μου μετά την εφαρμογή ήταν  πιο καθαρό , φωτεινό και σφριγηλό. 


Το Pure Lift Face μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας ,γιατί είναι πολύ ελαφρύ και εύχρηστο , και να το χρησιμοποιείτε στα ταξίδια σας για να είστε πάντα φρέσκες (προσοχή όμως δεν το παρακάνουμε ,επιτρέπεται η χρήση του μια φορά την ημέρα και για πέντε λεπτά). Εγώ το δοκίμασα και από τότε έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω το skincare στο σπίτι. Μπορείτε και εσείς να το δοκιμάσετε με μια επίσκεψη στον αποκλειστικό αντιπρόσωπο Fast Fitness του Pure Lift Face, τα υπέροχα  κορίτσια θα σας εξηγήσουν και θα  απαντήσουν  σε όλες σας τις απορίες. Ευχαριστώ πολύ την Σταυρινού Λία για την φιλοξενία, την περιποίηση και την ζεστή κουβέντα μας. Φροντίστε λοιπόν το δέρμα σας όπως του αξίζει! Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

Location : Fast Fitness, Ηρώων Πολυτεχνείου 5, Νέα Ερυθραία , 2112143161
Photos: Chris Pappos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου