10+1 Favourite Beauty products 2018


Αγαπημένα Beauty Προϊόντα του 2018 


Καλησπέρα σας αγαπημένα μου κορίτσια! Έχω αρκετό καιρό να σας γράψω , αλλά λίγο οι γιορτές , λίγο τα ταξίδια βγήκα εκτός ρυθμού. Όμως σας ετοιμάζω πολύ όμορφα πράγματα…Και τώρα ήρθε η ώρα για να δώσω τα δικά μου beauty awards για τη χρονιά που πέρασε. Αγαπημένα λοιπόν beauty προϊόντα για το 2018 είναι:

1. Αγαπημένο Foundation+ Highlighter + Concealer




Σε αυτή την κατηγορία κερδίζει επάξια το Dior Backstage face and body foundation, που είναι λεπτόρευστο, ανάλαφρο, χτίζεται όσο θες, έχει πολλές αποχρώσεις  και για όσες αγαπούν το πολύ ελαφρύ μακιγιάζ σαν εμένα το ιδανικότερο. Η παλέτα Dior Backstage  Glow Face Palette είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε λάμψη ever, έχει τέσσερις αποχρώσεις(χρυσή, λευκή, ροζ και μπρονζέ) και η απόδοση απλά υπέροχη. Εγώ πολλές φορές τις χρησιμοποιώ και σαν σκιές και η διάρκεια απλά δεν υπάρχει.Στην κατηγορία concealer έχω μια πλέον κλασσική αξία για εμένα το Dior Flash Luminizer, και λέω κλασσική γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια και είναι το μοναδικό που καλύπτει τόσο όσο την περιοχή κάτω από τα μάτια, φωτίζει και δεν σπάει. Να πω ότι είναι ένα ενυδατικό concealer και ουδεμία σχέση έχει με τα concealer υψηλής κάλυψης που εγώ προσωπικά δε χρησιμοποιώ.

2.Αγαπημένη πούδρα




Νομίζω ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια άλλη πούδρα που να μπορεί να τη συναγωνιστεί και δεν είναι άλλη από τη Loose Setting Powder  Translucent της Laura Mercier. Είναι κατάλληλη και για κάτω από τα μάτια και για όλο το πρόσωπο, δε σπάει, δε μπαίνει σε λεπτές γραμμές, έχει πολλή ποσότητα και απλά τη λατρεύω.

3. Αγαπημένη παλέτα σκιών



Η Naked Heat της Urban Decay γιατί λατρεύω αυτές τις αποχρώσεις, δεν τις αποχωρίζομαι και την έχω απλά λιώσει.

4. Αγαπημένο Bronzer



To Diorkin Mineral Nude Bronze που είτε είναι χειμώνας, είτε άνοιξη , είτε φθινόπωρο, είτε καλοκαίρι δίνει αυτό το γλυκό ζεστό χρώμα στην επιδερμίδα μου και συνδυάζει τέσσερις αποχρώσεις και έχει και λίγο shimmer. Εγώ το χρησιμοποιώ και για contouring γιατί απλά δουλεύεται πολύ εύκολα και έχει το κατάλληλο χρώμα για εμένα.

5. Αγαπημένο Blush



Εδώ η αλήθεια είναι ότι έχουμε ισοπαλία γιατί ξεχώρισα δύο. Το Orgasm της  NARS και το  Sheer Cheek Duo του Tom Ford που τι να πω, τα έχω χιλιοευχαριστηθεί. Νομίζω ότι οι συγκεκριμένες αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες και δίνουν αυτό το χρώμα της υγείας στο πρόσωπο. Αξίζει να τα δοκιμάσετε.

6. Αγαπημένο μάσκαρα



Ότι και να πω θα είναι λίγο Diorshow Iconic Overcurl

7. Αγαπημένα προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο



Είναι η σειρά Sebium της BIODERMA για λιπαρά δέρματα. Τα αγοράζω ξανά και ξανά σε σημείο που να μη θυμάμαι πόσες συσκευασίες έχω τελειώσει μέσα στο 2018.Νομίζω ότι για το νερό ντεμακιγιάζ δεν χρειάζονται συστάσεις αφαιρεί κάθε είδος μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο. Σε συνδυασμό με το σαπούνι η επιδερμίδα μετά τρίζει από καθαριότητα. Άχαστο δίδυμο!

8.Αγαπημένη μάσκα προσώπου



Η Retexturing Mask with Rose Clay της  Origins και γενικά όλες τις μάσκες της εταιρίας. Αυτή όμως δεν την αποχωρίζομαι με τίποτα. Είναι μια μάσκα με ροζ άργιλο που έχει και λεπτούς κόκκους jojoba  με αποτέλεσμα να κάνει καθαρισμό και απολέπιση. Το δέμα με ευγνωμονεί κάθε φορά που τη χρησιμοποιώ!

9.Αγαπημένα προϊόντα σώματος




Είναι η σειρά Nutritive της Barnangen μια εταιρεία που γνώρισα φέτος και πραγματικά με έσωσε. Το δέρμα μου αντιδρά σε κάποια συστατικά με αποτέλεσμα όταν κάτι με ενοχλεί να με φαγουρίζει όλο μου το σώμα. Η σειρά αυτή με έσωσε… Είναι πολύ απαλά στο δέρμα, καθαρίζουν βαθιά και το καλύτερο μυρίζουν σαπουνίλα και καθαριότητα (πεθαίνω για αυτές τις μυρωδιές!).

10. Αγαπημένα προϊόντα για χείλη και χέρια



Είναι η σειρά Atoderm BIODERMA και ειδικά τον χειμώνα είναι πάντα μαζί μου!Η κρέμα ενυδατώνει και θρέφει τα χέρια και το lip balm κάνει τα χείλη μου βελούδινα….Love them!

11.Αγαπημένο προϊόν για τα μαλλιά



Το υπέροχο λαδάκι της Kerastase Elixir Ultime.Εγώ το χρησιμοποιώ πριν το styling το μαλλιών για προστασία και μετά για λάμψη. Δεν είναι λιπαρό, απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά και κάνει όσα υπόσχεται.
Δεν σας έγραψα για τα αγαπημένα προϊόντα για την περιποίηση προσώπου γιατί είναι πολλά από μόνα τους! Θέλετε να τα κάνω σε ξεχωριστό post;
Αυτός λοιπόν ήταν ο beauty απολογισμός μου για το  2018! Εύχομαι το 2019 να φέρει πολλές όμορφες εκπλήξεις! Μέχρι το επόμενο post, σας φιλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου