Beauty choices for Fall 2019


Γεια σας αγαπημένα μου κορίτσια! Το φθινόπωρο είναι επισήμως εδώ! Όταν ξεκινά μια νέα εποχή είναι και η κατάλληλη ευκαιρία να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας, και αυτό τις περισσότερες φορές μας προκαλεί ενθουσιασμό. Πριν όμως ξεκινήσετε να κάνετε ατελείωτες λίστες με όλα όσα θέλετε να αποκτήσετε δείτε τι πραγματικά χρειάζεστε, ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2019 και τι ταιριάζει σε εσάς τελικά.


Τυπικά, το Φθινόπωρο σηματοδοτεί την εμφάνιση των σκουρόχρωμων κραγιόν και των σκιών , αλλά φέτος ξεχάστε όλα όσα ξέρατε γιατί το χρώμα κυριαρχεί παντού. Για αυτό λοιπόν, το glitter και το λαμπερό δέρμα είναι κάποια από τα μεγαλύτερα makeup trends για το Φθινόπωρο!
Για να δούμε όμως κάποια makeup trends πιο αναλυτικά και κάποιες προσθήκες που έκανα εγώ στο beauty case μου:

Φυσικό μακιγιάζ και λαμπερό δέρμα


Το φυσικό μακιγιάζ έχει αρχίσει  και επιστρέφει πολύ δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Το μήνυμα που όλοι οι οίκοι μόδας θέλουν να περάσουν είναι : Αναδείξτε την φυσική σας ομορφιά! Αφήστε στην άκρη τις βαριές βάσεις , επιλέξτε ελαφριά foundation ,βάλτε μάσκαρα και lip balm και είστε έτοιμες!



My choice: Το True Match foundation της L΄oreal  που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας και είναι πολύ ελαφρύ. Για όσες θέλετε παραπάνω κάλυψη το Fit me της Maybelline που μπορεί να είναι ματ αλλά αν το αναμείξετε με ένα υγρό highlighter θα έχετε ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Για να κλειδώσετε το αποτέλεσμα μπορείτε να βάλετε ελάχιστη πούδρα στα σημεία που χρειάζεται, εγώ επιλέγω την value for money Stay Matte Powder της Rimmel.


Glitter

Και αν είστε από τα κορίτσια που αγαπούν τις λάμψεις, φέτος είναι η χρονιά σας! Αλλά μην το παρακάνετε ,περιοριστείτε σε σκιές ματιών με glitter ή μεταλλική λάμψη.

Glossy χείλη

Τι και αν τα προηγούμενα χρόνια τα ματ κραγιόν είχαν κατακλύσει το νεσεσέρ μας. Φέτος επιλέξετε glossy κραγιόν για ζουμερά και λαμπερά χείλη.

Χρωματιστές σκιές ματιών

Παίξτε με τα χρώματα, μην τα φοβάστε. Μωβ, μπλε, ροζ ,πράσινες σκιές ή ότι χρώμα σας αρέσει. Κάντε ένα μονοχρωματικό eye look με έντονο χρώμα και αναδείξετε τα μάτια σας.
My choice: Οι φανταστικές Le petite Palletes (Feminist, Maximalist) της L΄oreal έχουν όσα χρώματα χρειάζεστε για να πειραματιστείτε με το μακιγιάζ σας.


Για τα νύχια σας επιλέξτε ένα κόκκινο ultra chic βερνίκι νυχιών.


Εκτός όμως από το νεσεσέρ μας και την γκαρνταρόμπα μας ανανεώνουμε και το άρωμα μας, για αυτό κάντε λίγο χώρο και για τα νέα φθινοπωρινά αρώματα, που θα συμπληρώσουν την εικόνα σας. 
Μην ξεχνάτε ότι τα makeup trends έχουν ως σκοπό να σας εμπνεύσουν για αυτό υιοθετήστε μόνο όσα σας ταιριάζουν!

Να αγαπάτε τον εαυτό σας μόνο τότε θα λάμπετε!
Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

                                                                                                                   Με αγάπη, 
                                                                                                                 Mrs Stylefire


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου