Fall Hair Care


Fall Hair Care


Καλησπέρα σας αγαπημένες μου! Τελικά ήρθε το φθινόπωρο και είναι η κατάλληλη στιγμή να φροντίσουμε λίγο παραπάνω τα μαλλιά μας, δεν συμφωνείτε; Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα δικά μου μαλλιά είναι λεπτά, λιπαρά στις ρίζες και ξηρά στις άκρες και ταλαιπωρούνται από τις βαφές(λόγω λευκών μαλλιών) και του styling με αποτέλεσμα να είναι αφυδατωμένα και να φριζάρουν πολύ εύκολα. Έχω δοκιμάσει πολλές μάσκες και θεραπείες μαλλιών για να καταλήξω σε κάποια προϊόντα που έχουν αποτέλεσμα.  Σήμερα θα σας γράψω για δύο προϊόντα που έχουν λειτουργήσει για τον δικό μου τύπο μαλλιών.



Πρόκειται για την μάσκα  Wella Enrich Moisturizing Treatment for coarse hair  που έχει μεταξένια υφή και ένα πολύ διακριτικό και πολυτελές άρωμα. Αφού λούσω τα μαλλιά μου παίρνω μια καλή ποσότητα και την εφαρμόζω στις άκρες αποφεύγοντας το τριχωτό. Την αφήνω περίπου για 5-10 λεπτά και μετά την ξεβγάζω. Κάθε φορά που χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη μάσκα νιώθω τα μαλλιά μου ενυδατωμένα, απαλά και λεία. Δεν βαραίνει τα μαλλιά και το χτένισμα κρατά μέχρι και τρεις ημέρες. Έχω δοκιμάσει πολλές μάσκες μαλλιών αλλά αυτή δουλεύει εκπληκτικά για τα δικά μου μαλλιά.


Πριν το styling χρησιμοποιώ το Wella SPLuxe Oil Essence Keratin Boost  που βασίζεται στην επανορθωτική τεχνολογία Transform Technology, η οποία περιποιείται τα μαλλιά εσωτερικά και εξωτερικά, προστατεύοντάς τα από τη φθορά. Περιέχει τρία πολυτελή έλαια :
1.Έλαιο Argan
Γνωστό και ως "υγρός χρυσός", φημίζεται για τις θρεπτικές, καλλυντικές και ιαματικές του ιδιότητες.
2.Έλαιο Αμυγδάλου
Πασίγνωστο για τη δύναμή του να ενυδατώνει σε βάθος, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.
3. Έλαιο Jojoba
Αναγνωρισμένο για την καλλυντική του αξία, ενδείκνυται ιδιαίτερα για τις εύθραυστες και ξηρές άκρες των μαλλιών.


Παρέχει στα μαλλιά ενυδάτωση και λάμψη. Προστατεύει 3 φορές περισσότερο  την κερατίνη της τρίχας, χαρίζοντας άμεση απαλότητα μεγάλης διάρκειας. Χαρίζει στα μαλλιά υγιή όψη και φυσική ομορφιά. Το καθημερινό styling διευκολύνεται, χάρη στην ειδική ανάλαφρη σύνθεση και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.
Με αυτά τα δύο προϊόντα τα οποία μπορείτε να βρείτε σε φανταστικές προσφορές στο Parfimo.gr τα μαλλιά μου είναι πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ.
Και επειδή όλες με ρωτάτε για ποιοτικές και οικονομικές βλεφαρίδες (έρχονται γιορτές κορίτσια μου , ώρα να λάμψουμε) έχω να σας προτείνω της Wispies Ardell, δεν είναι τυχαία οι αγαπημένες όλων.


Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!

Με αγάπη,
Mrs Stylefire 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου