Οι πιο πλούσιες ενυδατικές σώματος που θα σώσουν το δέρμα σας το χειμώνα!


Η ενυδάτωση της επιδερμίδας  μας  είναι πολύ σημαντική ειδικά τις κρύες μέρες που διανύουμε. Το χειμώνα προτιμάμε ενυδατικές κρέμες σώματος με πιο πλούσια υφή σε αντίθεση με το καλοκαίρι που θέλουμε κάτι πιο ανάλαφρο.



Αν το δέρμα σας διψά για ενυδάτωση δείτε τις δικές μου αγαπημένες επιλογές.

Sol de Janeiro -Brazilian bum bum cream - crème corps


Αυτή η κρέμα έχει την πιο εθιστική μυρωδιά, φιστίκι μαζί με άρωμα αλμυρής καραμέλας. Περιέχει  καφεΐνη, βούτυρο cupuaçu, açaí και λάδι καρύδας που  βοηθούν στη λείανση και τη σύσφιγξη της επιδερμίδας. Έχει πλούσια υφή αλλά απορροφάται γρήγορα αφήνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό.


Kiehl's  Creme de Corps


Ένα από τα πιο iconic προϊόντα της Kiehls .Είναι μια πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος χωρίς να είναι καθόλου λιπαρή, με μια ελαφριά μυρωδιά από βούτυρο κακάο και αφήνει την επιδερμίδα λεία και ελαστική.


The Body Shop wild argan oil sublime nourishing body butter


Ποια δεν αγαπά τα body butters των Body Shop; Το συγκεκριμένο body butter περιέχει θρεπτικό έλαιο argan και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση για 48 ώρες. Το άρωμα του είναι γλυκό (μοιάζει με βανίλια αλλά πιο ντελικάτο) και είναι κατάλληλο για πολύ ξηρές επιδερμίδες.


Eau Thermale Avène Baume fondant Hydratant Body Moisturizing Melt-in Balm


Είναι ένα body balm που κυριολεκτικά λιώνει στο δέρμα και απορροφάται σαν  serum. Έχει πλούσια υφή και χαλαρωτικό άρωμα . Χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και είναι κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες.


Aloe+Colors  Body Butter Pure Serenity


Το συγκεκριμένο body butter το ανακάλυψα πρόσφατα και πραγματικά με έχει ενθουσιάσει. Είναι πλούσιο σε οργανική αλόη , βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ που χαρίζει βαθιά θρέψη στο δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Το άρωμα του είναι λουλουδένιο και είναι το αγαπημένο μου.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές τις κρέμες; Ποια είναι η αγαπημένη σας;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου