Sales Time: 5 κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις


Οι εκπτώσεις αποτελούν αναμφισβήτητα την κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσουμε όλα αυτά τα stylish ρούχα που έχουμε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό αλλά και μια παγίδα που μπορεί να μας παρασύρει .


Με το συγκεκριμένο θέμα κορίτσια μου θέλω να σας βοηθήσω ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές στις εκπτώσεις για τις οποίες δεν θα κλαίτε αργότερα ούτε εσείς ούτε το πορτοφόλι σας. Αυτή η περίοδος είναι δελεαστική και σας βάζει στη διαδικασία να αγοράσετε ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια που  δεν θα φορέσετε ποτέ γιατί τελικά βλέπετε ότι δεν σας αρέσουν, δεν σας ταιριάζουν κλπ. Υπάρχουν όμως κομμάτια στα οποία μπορείτε να επενδύσετε και να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Για να τα δούμε λοιπόν…

Παλτό


Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις το καλοραμμένο παλτό που επιθυμείς εδώ και καιρό. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας για το χειμώνα και ένα καμηλό ή μαύρο παλτό δεν αποτελεί ποτέ κακή επιλογή.


Blazer


Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και είτε είσαι οπαδός του minimal είτε σου αρέσει το layering θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις εποχές.

Τσάντα


Μια statement τσάντα ενός επώνυμου brand είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις στις εκπτώσεις. Και ναι έχω αδυναμία στις τσάντες. Αν ειδικά η παλιότερη τσάντα σου έχει φθαρεί είναι η κατάλληλη ευκαιρία να την ανανεώσεις. Θα την έχεις χρόνια , θα την χαρείς και θα είσαι πάντα stylish.

Φουλάρι


Ένα μεταξωτό φουλάρι με ιδιαίτερο print μπορείς να το φορέσεις όλες τις εποχές και με πολλούς τρόπους (στο λαιμό, στην τσάντα, στο κεφάλι) και να δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στο ντύσιμό σου.

Μπότες



Είναι βολικές, συνδυάζονται εύκολα και σίγουρα τις φοράς πολύ πιο συχνά από τις γόβες και τα πέδιλα. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα ζευγάρι άνετες μπότες για τη δουλειά τώρα είναι η στιγμή να τις αποκτήσεις.
 

Και αν σου περισσέψουν έστω και λίγα χρήματα αγόρασε το luxury beauty προϊόν που θες εδώ και καιρό ή το αγαπημένο σου άρωμα.


Καλά ψώνια κορίτσια μου!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου