Τι να φορέσω σήμερα; Tips που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση


Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των γυναικών που καθημερινά αναρωτιούνται τι θα φορέσουν σημειώστε τα παρακάτω tips που θα σας λύσουν τα χέρια.


1.Οργάνωσε την ντουλάπα σου
Κράτησε τα ρούχα που σου αρέσουν και χάρισε όσα πλέον δεν φοράς και απλά πιάνουν χώρο στη ντουλάπα σου.

2. Φόρεσε όλα σου τα πανωφόρια
Μην κάνεις διακρίσεις στα πανωφόρια σου σε "επίσημα" και "καθημερινά". Αν έχεις ένα παλτό με έντονο print φόρεσέ το με τα casual ρούχα σου και αμέσως θα αναβαθμίσεις το στυλ σου. Μην φοράς μόνο basic κομμάτια επειδή συνδυάζονται εύκολα.

3. Πρόσθεσε αξεσουάρ στο look σου
Όλες έχουμε στέκες ή head pieces που φοράμε σπάνια και τα έχουμε θάψει βαθιά μέσα σε ένα συρτάρι. Δεν νομίζεις ότι ήρθε η στιγμή να τους δώσεις την προσοχή που τους αρμόζει; Συνδύασε τα με απλά καθημερινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

4. Φόρεσε τα παπούτσια που έχεις στην ντουλάπα σου για πιο επίσημες εμφανίσεις
Τα άνετα παπούτσια είναι η πρώτη μας επιλογή αλλά ένα ζευγάρι παπούτσια με snake print ή ένα ζευγάρι statement μπότες σίγουρα μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.

5. Αναβάθμισε το look σου με μια ζώνη
Ακόμη και το πιο απλό και casual ντύσιμο μπορεί με μια stylish ζώνη να πάρει άλλη μορφή. Μπορείς να τις συνδυάσεις με τα oversized πουλόβερ σου και τα πανωφόρια σου ώστε να τους δώσεις πιο σύγχρονο ύφος.

6. Τα vintage ρούχα είναι πάντα στη μόδα
Ένα μεταξωτό μαντήλι, ένα ωραίο πλεκτό ή ένα πουκάμισο με ιδιαίτερο print μπορούν να συνδυαστούν άνετα με πιο μοντέρνα κομμάτια.
7. Φόρεσε φορέματα όλο το χρόνο
Μπορεί να συνδυάσεις ένα ανάλαφρο floral φόρεμα με ένα πουλόβερ και μπότες και σίγουρα θα δεις τα φορέματά σου με άλλη ματιά.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου