Τα καλύτερα προϊόντα με argan oil για κάθε τύπο μαλλιών

Το argan oil είναι ένα ξεχωριστό συστατικό για την ομορφιά και την περιποίηση των μαλλιών λόγω της ικανότητάς του να ενυδατώνει, να λειαίνει, να δίνει λάμψη και να χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά μας. Το argan oil περιέχει πολύτιμα συστατικά όπως τα λιπαρά οξέα, η βιταμίνη Ε και τα αντιοξειδωτικά. Είτε τα μαλλιά σας είναι σγουρά , είτε ίσια, είτε φριζάρουν σίγουρα θα ωφεληθούν από το argan oil.


Εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ το argan oil όταν τα μαλλιά μου είναι νωπά γιατί διεισδύει καλύτερα στην τρίχα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και αφυδατωμένα είναι ότι χρειάζεστε για ενυδάτωση και λάμψη.Το argan oil υπάρχει σε κοντίσιονερ, λαδάκια , σαμπουάν οπότε σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να σας ταιριάζει.

Παρακάτω σας δείχνω τα καλύτερα προϊόντα με argan oil που αξίζουν μια θέση στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας.


Renewing Argan Oil of Morocco Shampoo, OGX

Πηγή φωτογραφίας: ogxbeauty.com


Αυτό το σαμπουάν καθαρίζει όσο πρέπει το τριχωτό και παράλληλα το argan oil που περιέχει ενυδατώνει τα μαλλιά σας με αποτέλεσμα να είναι λαμπερά και λεία.

Moroccanoil Treatment, Moroccanoil

Πηγή φωτογραφίας: moroccanoil.com


Η καλύτερη θεραπεία με argan oil που μπορεί να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας. Tο συγκεκριμένο λαδάκι το εφαρμόζετε σε νωπά μαλλιά ή εναλλακτικά αφού έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας εφαρμόζετε μια ελάχιστη ποσότητα για να τιθασεύσετε  τo φριζάρισμα. Μυρίζει υπέροχα και τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν.

All Soft Argan Oil Conditioner, Redken

Πηγή φωτογραφίας: redken.com

Αυτό το κοντίσιονερ επανορθώνει το σπάσιμο κατά μήκος της τρίχας. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά ως κοντίσιονερ ή σαν μάσκα για απαλά και λεία μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα.

Rescue Hair Oil, Apivita

Πηγή φωτογραφίας: apivita.com


Επανορθώνει τις φθορές των μαλλιών. Χαρίζει λάμψη και επαναφέρει τη ζωντάνια. Προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμική επεξεργασία. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή, λαμπερά με ευχάριστο άρωμα.

Marrakesh Χ

Πηγή φωτογραφίας: bioepoque.gr


Θεραπεία μαλλιών με argan oil που αναδομεί και δυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά, μαλακώνει και ενυδατώνει όλους τους τύπους μαλλιών. Εμποδίζει την δημιουργία ψαλίδας, αποτρέπει το φριζάρισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό, επιταχύνει το στέγνωμα, ενισχύει την λάμψη των μαλλιών, προστατεύει από την θερμότητα κατά το στέγνωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου