5 top μάσκες ματιών για ξεκούραστο βλέμμα


Όσο και αν προσπαθούμε να κοιμηθούμε οχτώ ώρες το βράδυ πολλές φορές δεν τα καταφέρνουμε. Οι πολλές ώρες στη δουλειά, μπροστά στον υπολογιστή ή στις συσκευές που εκπέμπουν μπλε φως μας κάνουν να νιώθουμε τα μάτια μας πρησμένα και οι μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνισή τους. Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα γύρω από τα μάτια γίνεται πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο στην εμφάνιση ρυτίδων. Ένα καλό κονσίλερ μπορεί να καλύπτει τις ατέλειες αλλά αν θέλετε κάτι πιο αποτελεσματικό που θα δείχνει το βλέμμα σας πιο ξεκούραστο δοκιμάστε τα eye patches.


Τι είναι τα eye patches;

Είναι μάσκες ματιών που ακολουθούν την φιλοσοφία των sheet masks και είναι εμποτισμένες με ενυδατικά στοιχεία και ενεργά συστατικά που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα γύρω από την περιοχή των ματιών, όπως οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες και οι λεπτές γραμμές.

Είτε θέλετε να απαλύνετε τις λεπτές γραμμές, είτε βαθιά ενυδάτωση είτε λάμψη δείτε τα καλύτερα eye patches που κυκλοφορούν στην αγορά .

Wander Beauty Baggage Claim Gold Eye Masks

Πηγή φωτογραφίας:wanderbeauty.com


Τα συγκεκριμένα eye patches περιέχουν χρυσό που παρεμποδίζει την εξάτμιση των ενυδατικών στοιχείων και έτσι το υαλουρονικό οξύ που περιέχουν απορροφάται πιο αποτελεσματικά.


Patchology FlashPatch Restoring Night Eye Gels

Πηγή φωτογραφίας: sephora.gr


Τα συγκεκριμένα eye patches είναι τα αγαπημένα μου και τα χρησιμοποιώ κάθε φορά που θέλω τα μάτια μου να δείχνουν πιο ξεκούραστα. Περιέχουν ρετινόλη και εκχύλισμα αγγουριού, μπορείτε να τα εφαρμόσετε το βράδυ στον ύπνο σας και το πρωί θα έχετε το πιο ξεκούραστο βλέμμα.


Klorane Smoothing and Relaxing Patches with Soothing Cornflower

Πηγή φωτογραφίας:klorane.com


Τα συγκεκριμένα eye patches είναι πλούσια σε νερό από άνθη κυανή κενταύρια και άρνικα και δρουν αποτελεσματικά ενάντια στα σημάδια της κόπωσης. Η περιοχή γύρω από τα μάτια λειαίνεται , οι σακούλες μειώνονται αισθητά και το βλέμμα είναι πιο φωτεινό.


Vichy LiftActiv Hyalu Eye Patches

Πηγή φωτογραφίας: vita4you.gr


Τα συγκεκριμένα eye patches περιέχουν υαλουρονικό οξύ. Γεμίζουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, ενυδατώνουν και αναζωογονούν το περίγραμμα των ματιών.


Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask

Πηγή φωτογραφίας:shiseido.gr


Τα συγκεκριμένα eye patches περιέχουν βιταμίνη Α (ρετινόλη) που απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια. Βελτιώνει την όψη των ματιών μέσα σε 15 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου