Summer in a bottle:5 αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι


Οι ζεστές καλοκαιρινές μέρες χρειάζονται και δροσερά καλοκαιρινά αρώματα. Αν και πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες προτιμούν το ίδιο άρωμα όλο το χρόνο και δεν αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Το καλοκαίρι όμως όλοι μας αναζητούμε μυρωδιές πιο ελαφριές και δροσιστικές για να αντικαταστήσουμε τα βαριά, ζεστά ξυλώδη αρώματα του χειμώνα.


Το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους τα λουλουδένια, παιχνιδιάρικα αρώματα που όταν κλείνουμε τα μάτια μας ταξιδεύουν στις αγαπημένες μας παραλίες.
Αν λοιπόν ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για τις διακοπές αλλά δεν έχεις αποφασίσει ποιο άρωμα θα πάρεις μαζί σου, δες παρακάτω κάποια που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα σου.

Wonderlust, Michael Kors

Πηγή φωτογραφίας: atticabeauty,gr

Ανατολίτικο και λουλουδάτο άρωμα εμπνευσμένο από εξωτικούς και άγνωστους προορισμούς. Με νότες από γάλα αμυγδάλου, δίανθο και σανδαλόξυλο.

Beach, Bobbi Brown

Πηγή φωτογραφίας: atticabeauty.gr

Όπως φανερώνει και το όνομά του μυρίζει θάλασσα, ήλιο και άμμο. Με νότες γιασεμιού, μανταρινιού και την μυρωδιά της θάλασσας αυτό το άρωμα μπορεί να σας ταξιδέψει αμέσως στις πιο όμορφες καλοκαιρινές σας αναμνήσεις.

Sundazed, Byredo

Πηγή φωτογραφίας: atticabeauty.gr

Η απόλυτη μυρωδιά ενός ατελείωτου καλοκαιριού. Με λαμπερές νότες κορυφής από μανταρίνι και λεμόνι Καλιφόρνιας και μια έντονη καρδιά από νερολί και αραβικό γιασεμί. Ένας καταρράκτης white musk απελευθερώνεται σε συνδυασμό με το άρωμα εσπεριδοειδών αφήνοντας μια γλυκιά μυρωδιά στην επιδερμίδα.

Paris-Riviera, Chanel

Πηγή φωτογραφίας: frangrantica.gr

Η ξέγνοιαστη γοητεία της Γαλλικής Ριβιέρας σε ένα άρωμα. Είναι ένα φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα με νότες κορυφής από φλοιό πορτοκαλιού, λουλούδια και εσπεριδοειδή, μεσαίες νότες με γιασεμί και νερολί και νότες βάσης από βενζόη και σανδαλόξυλο.

Nomade, Chloé

Πηγή φωτογραφίας: atticabeauty.gr

Λουλουδένιο και φρέσκο άρωμα εμπνευσμένο από τη γυναίκα που αγαπά την περιπέτεια, την ελευθερία, το άγνωστο. Ένα άρωμα με έντονο χαρακτήρα, από βρύα βελανιδιάς, που αναδεικνύεται από το λαμπερό mirabelle ενώ περιβάλλεται από φρέζια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου