Olaplex Hair Perfector No.3 : Η θεραπεία που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας


Ψάχνοντας και εγώ λοιπόν για θεραπείες αναδόμησης των μαλλιών που θα μπορώ να εφαρμόζω μόνη μου στο σπίτι ανακάλυψα το Olaplex No.3. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν διστακτική να το δοκιμάσω (σκεφτόμουν ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό…). Έψαξα, διάβασα και τελικά αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία. Και προς μεγάλη μου έκπληξη είναι η καλύτερη θεραπεία μαλλιών που έχω δοκιμάσει ως τώρα, και πιο συγκεκριμένα η αποτελεσματικότερη.


Αποτελεί το τρίτο μέρος της θεραπείας που δημιούργησε επανάσταση στην παγκόσμια κομμωτική βιομηχανία. Με τη χρήση του και αφού έχουν προηγηθεί το Olaplex Νο.1 και Olaplex Νο.2  στο κομμωτήριο μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή, εξασφαλίζοντας την αποφυγή δημιουργίας ψαλίδας και σπασμένων ακρών!

Olaplex: ένα συστατικό που αλλάζει τα πάντα

Η χρήση  του Olaplex No.3 δεν απαιτεί την προηγούμενη  χρήση των No.1 και No.2. Τα No.2 και No.3 μοιράζονται την ίδια δραστική ουσία (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate), σε διαφορετικές μορφές και συγκεντρώσεις για διαφορετικές χρήσεις. Αν τα μαλλιά σας είναι φθαρμένα και δεν θέλετε  να κάνει πλήρη θεραπεία λόγο έλλειψης χρόνου, μπορείτε με το  No.3  να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναδόμησης στο σπίτι.

Τι ακριβώς κάνει το Olaplex;

Το Olaplex βοηθά στην επανόρθωση της τρίχας. Αναπλάθει και διορθώνει τους δισουλφιδικούς δεσμούς της τρίχας που αποτελούν το 90% της αντοχής της. Αυτοί οι δεσμοί σπάνε όταν τα μαλλιά μας υφίστανται χημικές επεξεργασίες.
Οι δισουλφιδικοί δεσμοί σπάνε όταν αλλάζει το pH. Το Olaplex εξισορροπεί το pH και το επαναφέρει στην τιμή 5,5 ,που είναι και η ιδανική για την τρίχα.  Οι δισουλφιδικοί δεσμοί είναι αυτοί που συγκρατούν την πρωτεΐνη της κερατίνης, η οποία εφόσον χαθεί δεν μπορεί να αποκατασταθεί φυσικά.

Πώς εφαρμόζεται;

Το Olaplex No.3 μπορείτε να το εφαρμόσετε είτε σε βρεγμένα(καλά ταμποναρισμένα) είτε σε στεγνά μαλλιά. Τα μαλλιά σας σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να είναι πεντακάθαρα, χωρίς κανένα προϊόν. Απλώνετε από τη ρίζα ως τις άκρες. Το αφήνετε για 30 λεπτά ή και όλη τη νύχτα και μετά λούζεστε. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μετά από μία εβδομάδα ή 10 μέρες.
Εγώ το εφαρμόζω μία φορά την εβδομάδα σε στεγνά μαλλιά και το αφήνω περίπου 3-4 ώρες, όσο πιο πολύ το αφήνετε στα μαλλιά σας τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα. Τα μαλλιά μου μετά το λούσιμο είναι ενυδατωμένα, λαμπερά, υγιή, ευκολοχτένιστα, απαλά και δεν φριζάρουν. Και με αυτό κατάφερα να σώσω τα τελευταία εκατοστά των μαλλιών μου.

Αν λοιπόν τα μαλλιά σου είναι λεπτά , ταλαιπωρημένα ή θαμπά και θέλεις να τα σώσεις τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις. 

Θα το βρεις σε καταπληκτική τιμή στο Parfimo.gr , μαζί με πολλά ακόμη επώνυμα brands (και όσο θα κάνεις τη βόλτα σου στο Parfimo.gr ρίξε μια ματιά και στα προϊόντα της lancome).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου