7 Κρεμώδη ρουζ που θα λατρέψεις


Τα κρεμώδη ρουζ τα τελευταία χρόνια αποτελούν σταθερή επιλογή στο μακιγιάζ. Είναι τα ιδανικά για όσες γυναίκες αγαπούν το φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ τους. Τα κρεμώδη ρουζ είναι εύκολο να απλωθούν, έχουν απαλή υφή που λιώνει στο δέρμα και δίνουν αυτό το φυσικό αναψοκοκκίνισμα. Υπάρχουν πολλές υφές ώστε να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος. Τα κρεμώδη ρουζ μπορεί να είναι λαμπερά, με έντονη απόδοση, ματ ή βελούδινα.



Ποια είναι όμως τα καλύτερα κρεμώδη ρουζ της αγοράς;


1. Nudestix Nudies Matte Blush & Bronze

Πηγή φωτογραφίας: sephora.gr


Η φόρμουλα του συγκεκριμένου ρουζ λειτουργεί πολύ καλά στα μάτια και στα χείλη, ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και αποτελεί ιδανική επιλογή για τις γυναίκες με ώριμο δέρμα, καθώς δεν έχει καθόλου λάμψη που μπορεί να τονίζει τις ατέλειες ή τις ρυτίδες αλλά είναι κρεμώδες και ενυδατικό.


2. Bobbi Brown Pot Rouge for Lips & Cheeks

Πηγή φωτογραφίας: bobbibrown.gr


Το συγκεκριμένο ρουζ είναι πολύ ενυδατικό και είναι ιδανικό αν το δέρμα σας έχει τάση για ξηρότητα. Περιέχει έλαια και λιπαρά οξέα, που κάνουν τη σύνθεσή του πολύ ενυδατική και λειτουργεί πολύ καλά σε καθαρό δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα με τα δάχτυλα.


3. Milk Makeup Lip + Cheek

Πηγή φωτογραφίας: sephora.gr


Το καστορέλαιο και το έλαιο αβοκάντο είναι τα μυστικά για την υπέροχη υφή αυτού του κρεμώδους ρουζ. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και χείλη, έχει πολύ καλή απόδοση και εφαρμόζεται πολύ εύκολα.


4. Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick

Πηγή φωτογραφίας: chanel.com


Το συγκεκριμένο ρουζ έχει λάμψη και δίνει ένα λαμπερό αποτέλεσμα στο δέρμα. Η σύσταση του είναι τέτοια που λιώνει στο δέρμα.

5. Ilia Multi-Stick

Πηγή φωτογραφίας: inbeautypharma.gr


Το συγκεκριμένο στικ είναι πολυχρηστικό, καθώς εφαρμόζεται στα μάτια, στα χείλη και φυσικά στα μάγουλα. Η σύσταση του είναι φυσική και περιέχει πολλά έλαια, για αυτό είναι πολύ ενυδατικό. Είναι πολύ καλή επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ειδικά για την ξηρή επιδερμίδα.


6. Fenty Beauty By Rihanna Match Stix Shimmer Skinstick

Πηγή φωτογραφίας: sephora.gr


Το συγκεκριμένο κρεμώδες ρουζ είναι από τα πιο λαμπερά. Δίνει μια υπέροχη λάμψη στα μάγουλα, υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και είναι το πιο σταθερό κρεμώδες ρουζ.


7. Tom Ford Shade and Illuminate Cheek

Πηγή φωτογραφίας: atticadps,gr


Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στην πολυτέλεια των προϊόντων του Tom Ford. Είναι το πιο λεπτό και φίνο κρεμώδες ρουζ που συνδυάζεται με ένα highlighter.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου