Τα χρώματα που θα φορέσουμε όλες το φθινόπωρο

Μπορεί να κάνουμε ακόμη τις βουτιές μας στη θάλασσα και να περνάμε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, όμως η μόδα δεν σταματά και ήδη ξέρουμε ποια χρώματα θα φοράμε όλες το φθινόπωρο.

Τα χρώματα για το φθινόπωρο του 2020 είναι ευέλικτα και διαχρονικά, αντικατοπτρίζοντας την φιλοσοφία του less-is-more



Από το μπορντό μέχρι το γκρι και το φωτεινό πορτοκαλί, ας δούμε τα μεγαλύτερα trends στα χρώματα του φθινοπώρου.
 

Κόκκινο

Φέτος θα δούμε αποχρώσεις από το κερασί μέχρι το βαθύ κόκκινο του κρασιού. Το έντονο κόκκινο σε total looks σε πληθώρα υφών και υφασμάτων, από δερμάτινες κάπες μέχρι χαλαρά πλεκτά δίνουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά στις εμφανίσεις μας.


Μπλε

Όλες οι αποχρώσεις του μπλε θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το φθινόπωρο αλλά οι ζωηρές αποχρώσεις του μπλε και το βαθύ μπλε θα κυριαρχήσουν στα παλτό και στα φορέματα.


Γκρι

Το γκρι θα κυριαρχήσει το φθινόπωρο και το χειμώνα. Οι ουδέτερες αποχρώσεις θα αποτελούν την τέλεια λύση για total looks. Γκρι κοστούμια, παλτό, χαλαρά πλεκτά. Το κλειδί για ένα επιτυχημένο total look με γκρι  είναι να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις, σκούρες και πιο ανοιχτόχρωμες.

Λευκό και ιβουάρ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο chic από ένα total white look. Ακόμη και ένα ιβουάρ πλεκτό είναι μια κομψή, μοντέρνα και πολυτελή επιλογή.

Πορτοκαλί

Το ζωηρό και έντονο πορτοκαλί συνδυάζεται τέλεια με τα αγαπημένα μας τζιν και τα καφέ δερμάτινα παντελόνια, δίνοντας μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, δημιουργικότητας και ζωντάνιας στα καθημερινά μας look.

Μαύρο

Το κλασικό μαύρο αποτελεί μια σταθερή επιλογή για το φθινόπωρο και το χειμώνα, χωρίς να είναι βαρετό. Σχέδια με έντονους ώμους και φουσκωτά μανίκια δίνουν νέα πνοή στο μαύρο.

Καφέ

Το καφέ ήταν αναμφισβήτητα το αγαπημένο χρώμα για την περασμένη χρονιά. Φέτος το καφέ το συναντάμε σε πολλές αποχρώσεις , από το ζεστό καμηλό μέχρι τις αποχρώσεις της άμμου, αλλά ξεχωρίζουν οι βαθιές αποχρώσεις του ξύλου ειδικά στα δερμάτινα.


Πράσινο και λαδί

Το βαθύ πράσινο και το λαδί θα το δούμε σε σουέντ ρούχα, σε μεταξωτά, σε δερμάτινα δίνοντας μια φρεσκάδα στο ντύσιμό μας.


Μωβ

Το ζεστό βαθύ μωβ αποπνέει κομψότητα και θηλυκότητα. Φορέματα, παλτό και χαλαρά πλεκτά θα είναι το must have χρώμα του φετινού χειμώνα.


 Photos: Vogue

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου