Τα αγαπημένα μου προϊόντα από Weleda

 

Τον τελευταίο καιρό η βιομηχανία των καλλυντικών έχει στραφεί προς το clean beauty. Τα προϊόντα περιποίησης αποτελούνται από φυσικά συστατικά, έχουν συνθέσεις οργανικές κατάλληλες και για vegan. Η φροντίδα του σώματος και της επιδερμίδας μας γενικά είναι πολύ σημαντική καθώς το δέρμα μας αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας και είναι εκτεθειμένο σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό μου αποφάσισα να δοκιμάσω κάποια πολύ γνωστά προϊόντα της εταιρείας Weleda για την περιποίηση του δέρματος μου.



Η Weleda ξεκίνησε το 1921 ως ένα φαρμακευτικό εργαστήριο, με το δικό του κήπο φαρμακευτικών φυτών. Αποτελεί μια εταιρεία στην οποία περίπου 78% των πρώτων υλών προέρχονται από βιολογικές ή βιοδυναμικές καλλιέργειες και από ελεγχόμενη συλλογή άγριων φυτών. Όλα τα προϊόντα έχουν ως βάση τους απολύτως φυσικά συστατικά - η χρήση συνθετικών συντηρητικών και χρωστικών ουσιών αποφεύγεται σταθερά. Σήμερα η εταιρεία παράγει περισσότερα από 100 φυσικά καλλυντικά προϊόντα.

Δοκίμασα αρκετά προϊόντα της εταιρείας Weleda και πάμε να σας πω για αυτά που ξεχώρισα.

Το Citrus Creamy Body Wash είναι ένα ενυδατικό κρεμοντούς με άρωμα εσπεριδοειδών. Πραγματικά ξυπνάει τις αισθήσεις και είναι ιδανική επιλογή για το πρωινό σας ντους για να ξεκινήσετε τη μέρα σας γεμάτοι ενέργεια. Το άρωμα του φρέσκου λεμονιού κυριαρχεί και εγώ το λάτρεψα από την πρώτη χρήση.


Το Citrus Deodorant είναι ένα αποσμητικό σώματος με άρωμα κίτρου. Πολύ δροσερό, κρατάει για ώρες , προσφέρει φρεσκάδα , εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές χωρίς να φράσει τους πόρους και δεν προκαλεί ερυθρότητα ή κνησμό. Δεν περιέχει άλατα αλουμινίου και αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά.


Η Skin Food Light ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή (δεν ορκίζεται άδικα σε αυτή η Victoria Beckham). Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα από το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και ενυδατώνει άμεσα το ξηρό δέρμα, αφήνοντας το λείο και μεταξένιο.



Μου άρεσαν πραγματικά πολύ όλα τα προϊόντα γιατί κάνουν όσα υπόσχονται , θρέφουν σε βάθος το δέρμα και φυσικά έχουν την αγαπημένη μου μυρωδιά(αν αγαπάτε και εσείς τα εσπεριδοειδή θα τα λατρέψετε). Αδημονώ να δοκιμάσω ακόμη περισσότερα προϊόντα από την Weleda όπως το λάδι κατά της κυτταρίτιδας. Μπορείς να  βρεις τα συγκεκριμένα προϊόντα αλλά και πολλά ακόμη σε καταπληκτικές προσφορές στο αγαπημένο μου parfimo.gr
.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου