P for Pelion: Φυσικά προϊόντα περιποίησης με Πηλιορείτικη υπογραφή!

 

Όπως θα ξέρετε η καταγωγή μου είναι από το Πήλιο! Από αυτόν τον ευλογημένο τόπο που όλες τις εποχές είναι μαγικός και μπορείς πάντα να ανακαλύπτεις κάτι νέο. Με αυτό τον τρόπο βλέπει το Πήλιο και η ομάδα της P for Pelion και παίρνει έμπνευση.



Η P for Pelion εμπνέεται λοιπόν από το Βουνό των Κενταύρων και δημιουργεί προϊόντα περιποίησης χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates, τα οποία δεν δοκιμάζονται σε ζώα και οι συσκευασίες τους είναι πάντα φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες. Αντί για νερό, χρησιμοποιείται 100% βιολογικό γάλα κατσίκας. Όλα τα προϊόντα είναι φυσικά και προέρχονται από όλα όσα προσφέρει η φύση του Πηλίου, και πιστέψτε με οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Αγαπώ το clean beauty και στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε προϊόντα που περιέχουν αγνά , φυσικά συστατικά. Όπως και εγώ θέλουν να ξέρουν τι ακριβώς βάζουν στο δέρμα τους.

Η P for Pelion έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης αλλά ξεχωρίζουν ιδιαίτερα τα προϊόντα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και η ενυδατική κρέμα για την ευαίσθητη περιοχή.

Το My Secret Balm Sensitive Area Care είναι ένα balm ενυδάτωσης για την ευαίσθητη περιοχή. Ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν που περιέχει μαύρη ορχιδέα, χαμομήλι και καλέντουλα μαζί με βιταμίνη E


Πιο συγκεκριμένα:
  • Η μαύρη ορχιδέα έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων και στην διατήρηση της υγρασίας.
  • Το χαμομήλι έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και δρα κατά των ερεθισμών. 
  • Η καλέντουλα είναι γνωστή για την αναπλαστική της δράση.
  • Το βάλσαμο για την ενυδάτωση που προσφέρει.

Μπορείτε να την εφαρμόσετε μετά από το ντους ή την αποτρίχωση και να νιώθετε  φρεσκάδα όλη μέρα. Η υφή της είναι πλούσια, για αυτό μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή, και το άρωμα της είναι γλυκό , διακριτικό και μυστηριώδες. Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Η κυτταρίτιδα είναι κάτι που βασανίζει τις περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτως κιλών και οφείλεται στην ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Έτσι ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει τη λεγόμενη όψη "φλοιού πορτοκαλιού". Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί τους μηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα , στην κοιλιά και να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία μας.

Το My Body Balm Anti-cellulite είναι ένα balm κατά της κυτταρίτιδας με κισσό, δεντρολίβανο, κυπαρίσσι και αχίλλεια. Βελτιώνει την όψη του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει και τονώνει το δέρμα. Η υφή της είναι πλούσια και υπερισχύει το άρωμα του δεντρολίβανου. 


Πιο αναλυτικά:
  • Ο κισσός έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες και συστέλλει τα αγγεία.
  • Το δεντρολίβανο διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, αποτοξινώνει και δίνει ελαστικότητα στο δέρμα.
  • Η αχίλλεια έχει αναπλαστική δράση.
  • Το κυπαρίσσι απαλλάσσει τον οργανισμό από τις τοξίνες , μειώνει την κατακράτηση υγρών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Μπορείτε να την εφαρμόσετε κάνοντας μασάζ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις στις περιοχές που εμφανίζεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού, ώστε να διευκολύνετε τη μεταφορά της λέμφου, του οξυγόνου και των θρεπτικών συστατικών στους ιστούς του δέρματος. Με τακτική χρήση (καθημερινά) θα δείτε άμεσα αποτελέσματα (εγώ μέσα σε μια εβδομάδα είδα σημαντική αλλαγή). Αν έχετε έντονο πρόβλημα με την κυτταρίτιδα μπορείτε να κάνετε μασάζ πρωί και βράδυ.

Αν είστε οπαδός του Dry Brushing μπορείτε να εφαρμόσετε μια ποσότητα από το balm και να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα και ο μηχανισμός της λιποδιάλυσης.

Τα προϊόντα της P for Pelion είναι φυσικά και αποτελεσματικά μα πάνω από όλα σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον, για αυτό ότι και αν επιλέξετε θα σας ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο.

Ελπίζω να τα αγαπήσετε όπως και εγώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου