Πρωτότυπα δώρα για τα Χριστούγεννα

 

Φέτος τα Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά. Δεν μοιάζουν σε τίποτα με τις γιορτές των προηγούμενων ετών. Γύρω μας επικρατεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Το στρες δεν μας αφήνει να απολαύσουμε αυτή τη μαγική περίοδο όσο θα θέλαμε. Όμως οι αναποδιές δεν θα μας στερήσουν το πνεύμα των γιορτών. Φέτος είναι η στιγμή να επιλέξουμε πιο ουσιαστικά δώρα. Σκεφτείτε τι θα έκανε πραγματικά ευτυχισμένους τους αγαπημένους σας και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.



 
Δείτε μερικές ιδέες για πρωτότυπα δώρα!
 
Χουχουλιάρικη κουβέρτα



 
Αν λοιπόν έχετε κάποιο φίλο που νιώθει πάντα κουρασμένος μια καλή ιδέα για δώρο είναι μια χουχουλιάρικη κουβέρτα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ζεστό από μια απαλή κουβέρτα για τα κρύα βράδια του χειμώνα. Και σίγουρα το δώρο σας θα κάνει τη διαφορά.
 
Σπάνιες ποικιλίες τσαγιού



 
Αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπα αγαπά το τσάι δεν υπάρχει πιο ωραίο δώρο από μια κασετίνα με τσάι εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας. Το τσάι έχει πολλά οφέλη στον οργανισμό και σίγουρα ο φίλος σας θα μείνει πολύ ευχαριστημένος.
 
Βιβλίο



 
Σίγουρα θα έχετε κάποιο φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας που αγαπά τα βιβλία. Είτε αγαπά τα βιβλία αυτοβελτίωσης, μυστηρίου, μαγειρικής , ψυχολογίας θα βρείτε ένα ωραίο βιβλίο που θα μπορεί να το ανοίγει ξανά και ξανά.
 
Αρωματικό κερί




Τα τελευταία χρόνια η αρωματοθεραπεία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Πολλά αιθέρια έλαια βοηθούν στην ηρεμία και στην χαλάρωση και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αν έχετε έναν τόσο απαιτητικό φίλο με ευαίσθητη μύτη τότε ένα αρωματικό κερί ή ένα αρωματικό χώρου είναι το κατάλληλο δώρο.
 
Extra tip: Μην ξεχνάτε κάθε δώρο να συνοδεύεται από μια κάρτα με ευχές! Αυτό θα δείξει στον παραλήπτη ότι αφιερώσατε χρόνο για να βρείτε το κατάλληλο δώρο για αυτόν. Και για όσους αγαπούν τα γλυκά βάλτε μερικά σοκολατάκια μέσα στο δωράκι.
 
Οι φετινές γιορτές μπορεί να είναι περίεργες με έντονο στρες. Ίσως να μην μπορέσουμε να βρεθούμε με την οικογένεια μας και αυτό να μας δημιουργεί απογοήτευση όμως κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει την μαγεία και την αγάπη αυτών των ημερών.
 
Και να θυμάστε ότι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε είναι η αγάπη σας! Κανένα υλικό αγαθό δεν μπορεί να την αντικαταστήσει!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου