Δημιουργήστε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι!

 

Η αλήθεια είναι πως φέτος όλοι στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο λίγο νωρίτερα! Η ανάγκη μας για λίγη χαρά και η καραντίνα μας έβαλαν σε εορταστικό κλίμα!




Εκτός όμως από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο χρειάζονται και άλλα συστατικά για την τέλεια ατμόσφαιρα. Όλοι έχουμε συνδυάσει την περίοδο των εορτών με συγκεκριμένες μυρωδιές. Τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες, τα μπισκότα…τα Χριστούγεννα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη μυρωδιά της κανέλας, του γλυκού και της σοκολάτας. Τι καλύτερο λοιπόν από αρωματικά κεριά και diffusers που θα χαρίσουν στο σπίτι σας υπέροχη ευωδιά όλη την ημέρα. Και μην ξεχνάτε ότι οι μυρωδιές δημιουργούν αναμνήσεις.

Το αγαπημένο μου diffuser είναι το Cotton Clean από Yankee Candle που μυρίζει καθαριότητα και το χρησιμοποιώ όλο το χρόνο στο σπίτι μου. Υπάρχουν και  Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές που θα σας ενθουσιάσουν.



Τα κεριά προσδίδουν ζεστασιά και κομψότητα στο σπίτι. Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα κεριά σε όλα τα μεγέθη, τα χρώματα και τα αρώματα. Τα πιο δημοφιλή κεριά έχουν αρώματα μπαχαρικών, λουλουδιών και αρωμάτων.

Το φως των κεριών δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να αντικατασταθεί με οτιδήποτε άλλο. Τα κεριά κάνουν το σπίτι να φαίνεται ζεστό και φιλόξενο,  έχουν χαλαρωτικές ιδιότητες και  ηρεμούν το μυαλό. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε αγχωμένοι ανάψτε ένα κερί και απολαύστε το.

Τα κεριά αποτελούν μια πολύ εκλεπτυσμένη επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα αρωματικά κεριά είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε υπέροχο άρωμα στο σπίτι σας.

Το αγαπημένο μου κερί είναι το Afternoon Tea από Prices και θυμίζει απογευματινό τσάι στον καναπέ του σπιτιού σου το χειμώνα.



Είναι η κατάλληλη στιγμή να περιποιηθείτε το σπίτι σας και τον εαυτό σας. Βάλτε Χριστουγεννιάτικη μουσική, ανάψτε τα κεριά σας, εφαρμόστε τις αγαπημένες σας κρέμες estee lauder και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει.

Μπορεί να είμαστε σε καραντίνα και οι περιορισμοί να μην μας επιτρέπουν να ζήσουμε τις γιορτές όπως τα προηγούμενα χρόνια , όμως οφείλουμε στον εαυτό μας οι γιορτές να είναι όπως τους αξίζουν…μαγικές. Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα Χριστουγεννιάτικο cozy καταφύγιο και ζήστε φέτος τις πιο γλυκές γιορτές.

2 σχόλια