6 κραγιόν που θα λατρέψεις

 

Ακόμη και αν δεν σου αρέσει το έντονο μακιγιάζ, τα κραγιόν έχουν σίγουρα μια θέση στο νεσεσέρ σου. Το κραγιόν μπορεί να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση και να σου φτιάξει τη διάθεση σε ένα λεπτό. Αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις πάντα το κατάλληλο κραγιόν. Αυτό που ψάχνουμε όλες σε ένα κραγιόν είναι να έχει καλή απόδοση, να μην ξηραίνει τα χείλη και να έχει διάρκεια.



Δες παρακάτω 6 κραγιόν που ξεχώρισα!

Maybelline Super Stay Matte Ink



Αν θες ένα κραγιόν που θα μείνει στη θέση του όλη την ημέρα σίγουρα το Super Stay Matte Ink της Maybelline θα γίνει το αγαπημένο σου. Εύκολο στην εφαρμογή, ματ, με εξαιρετική απόδοση, δεν ξηραίνει τα χείλη και παραμένει αναλλοίωτο για ώρες. Σίγουρα για να το αφαιρέσεις θα χρειαστείς ένα καλό νερό ντεμακιγιάζ. Οι δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις είναι η 125 Inspirer και η 130 Self-starter.


Revlon Super Lustrous Lipstick



Το Super Lustrous Lipstick της Revlon είναι ο ορισμός του glossy κραγιόν. Η απόδοση του είναι μέτρια και χτίζεται, έχει ενυδατική σύσταση, εφαρμόζεται εύκολα και έχει απίστευτη λάμψη. Αν έχετε ξηρά χείλη θα το λατρέψετε. Η δικιά μου αγαπημένη απόχρωση είναι η 825 Lovers Coral.


Maybelline Vivid Matte Liquid



Το Vivid Matte Liquid της Maybelline θα γίνει το αγαπημένο αν προτιμάς πιο βελούδινη υφή στα κραγιόν σου. Εφαρμόζεται εύκολα, είναι ματ , είναι άνετο στα χείλη, έχει εξαιρετική απόδοση και διάρκεια. Οι δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις είναι η 35 Rebel Red και η 40 Berry Boost.


Rimmel Lasting Finish Lipstick



Το Lasting Finish Lipstick της Rimmel London είναι ένα κραγιόν ενυδατικό με λάμψη. Έχει καλή απόδοσή, αφήνει τα χείλη απαλά, ζουμερά και λαμπερά. Η δική μου αγαπημένη απόχρωση είναι η 42.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου