Christmas mood: πως να μπεις σε εορταστικό κλίμα


Τα Χριστούγεννα  για τους περισσότερους ανθρώπους είναι συνυφασμένα με στολισμένο δέντρο,  ζεστή σοκολάτα, χνουδωτές κουβέρτες, πουλόβερ και υπέροχες Κυριακές δίπλα στο τζάκι. Πώς θα μπεις λοιπόν σε Christmas mood;




Στόλισε το σπίτι σου

Μην περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή να στολίσεις! Όσο πιο νωρίς στολίσεις τόσο περισσότερο θα χαρείς τις γιορτές. Φτιάξε το δέντρο σου , διακόσμησε το σπίτι σου και η διάθεση θα γίνει εορταστική.

Άναψε τα αγαπημένα σου κεριά

Άρρηκτα συνδεδεμένα με όλη αυτή την ατμόσφαιρα είναι και τα κεριά που κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμη πιο ζεστή.
Τα κεριά της Yankee Candle χαρακτηρίζονται από την λιτή και μίνιμαλ αισθητική τους , τα οποία καίγονται αργά και έχουν υπέροχες μυρωδιές (από μυρωδιά ξύλου που καίγεται μέχρι βανίλια και λουλούδια), οπότε σίγουρα θα βρείτε κάποια που να σας αντιπροσωπεύει.



Αν έχετε αρωματιστή στο σπίτι σας σίγουρα θα ευχαριστηθείτε τα Wax Melt της WoodWick, τα οποία μπορείτε να αναμίξετε και να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό μίγμα. Μπορείς να βρεις όλα τα αγαπημένα σου κεριά σε απίθανες προσφορές στο Parfimo.gr.



 
Φτιάξε τα αγαπημένα σου χριστουγεννιάτικα γλυκά

Δεν είναι Χριστούγεννα, αν το σπίτι δεν μυρίσει Χριστούγεννα. Φτιάξε μελομακάρονα, μπισκότα, κουλουράκια , ότι σου αρέσει. Υπάρχουν άπειρες συνταγές διαθέσιμες ακόμη και αν δεν τα πας και τόσο καλά με την ζαχαροπλαστική.



Φόρεσε cozy ρούχα

Τώρα είναι η στιγμή να φορέσεις το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, τα καλτσάκια με τα ελαφάκια και να χουχουλιάσεις παρέα με μια ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι. Γιατί αν δεν το κάνεις τώρα τότε πότε θα το κάνεις;
 

1 σχόλιο

  1. Νομίζω πως το αγαπημένο μου είναι τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά. Κυρίως το πώς μυρίζει το σπίτι όταν τα φτιάχνεις. 😍🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή