Οι καλύτερες κρέμες ματιών

 

Η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και λεπτή για αυτό απαιτεί και ξεχωριστή φροντίδα. Στα μάτια μας καθρεφτίζεται όλο το στρες, η κούραση , η αϋπνία.  Δεν είναι μυστικό ότι στην περιοχή των ματιών εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες, όσο και αν δεν μας αρέσει αυτό!  Ποια δεν θα ήθελε να ξυπνά κάθε πρωί με ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα;



Το κλειδί για να έχεις ξεκούραστο βλέμμα είναι η σωστή ενυδάτωση! Μια καλή ενυδατική κρέμα ματιών είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Οι δικές μου αγαπημένες κρέμες ματιών είναι:


1. Daywear Eye Cooling Gel-Cream, Estée Lauder



Η Daywear Eye Cooling Gel-Cream της Estée Lauder είναι μια ένα τζελ ματιών που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φωτεινότητα στο βλέμμα. Περιέχει εκχύλισμα αγγουριού και αυτό την κάνει πολύ δροσιστική. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και μειώνει τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους. Μπορείς να την τοποθετήσεις στο ψυγείο για έξτρα δροσιά.


2. Creamy Eye Treatment with Avocado, Kiehl’s



H Creamy Eye Treatment with Avocado της Kiehl’s, είναι μια πλούσια και θρεπτική κρέμα ματιών. Περιέχει έλαιο αβοκάντο που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα των ματιών. Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προλαμβάνει τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης.


3. Cellular Swiss Ice Crystal Eye Cream, La Prairie



Η Cellular Swiss Ice Crystal Eye Cream της La Prairie είναι ο ορισμός της αντιγηραντικής κρέμας ματιών. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που καταπολεμούν τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου