The Ritual of Jing: μια εμπειρία spa στο σπίτι

 

Η σειρά The Ritual of Jing είναι σχεδιασμένη ώστε να μας βοηθήσει να βρούμε το μονοπάτι προς την ψυχική γαλήνη. Η αρχαία Κινεζική έννοια Jing , αντιπροσωπεύει την ψυχική ηρεμία. Η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει μια εμπειρία spa στο σπίτι, στο προσωπικό μας καταφύγιο.



Ξεκινήστε την ιεροτελεστία με το Foaming Shower Gel, το  χαλαρωτικό αφροντούς της σειράς και αφεθείτε στο λουλουδάτο άρωμα του λωτού, ο οποίος είναι γνωστός για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες (θεωρείται σύμβολο γαλήνης, καθώς τα αρωματικά λουλούδια ανοίγουν την ανατολή και κλείνουν στη δύση του ηλίου).



Στη συνέχεια απλώστε την Body Cream, την πλούσια θρεπτική κρέμα σώματος που συνδυάζει τις ιδιότητες του λωτού και την ηρεμιστική δράση του jujube και αφήνει στην επιδερμίδα μια μεταξένια αίσθηση.



Το Dry Oil της σειράς θρέφει σε βάθος το σώμα και τα μαλλιά, ηρεμεί το μυαλό και μας προετοιμάζει για έναν ξεκούραστο ύπνο.



Για να ολοκληρώσετε αυτή την φροντίδα του σώματος και του πνεύματος μπορείτε να ψεκάσετε το μαξιλάρι σας ή τα σεντόνια σας με το Pillow & Body Mist ώστε να κοιμηθείτε πιο εύκολα. Περιέχει λεβάντα , η οποία είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές της ιδιότητες και αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου που βοηθά στην πνευματική διαύγεια.

Αυτή η μικρή ιεροτελεστία θα σας αποφορτίσει από το στρες της καθημερινότητας και θα αναζωογονήσει το σώμα και το μυαλό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου