Clean: τα αρώματα που υμνούν την απλότητα

 

Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης, της εσωτερικής και της εξωτερικής. Η φύση μας καλεί να αναγεννηθούμε μαζί της και να προετοιμαστούμε για το ανέμελο καλοκαίρι. Η πρωινή δροσιά, τα άνθη των λουλουδιών συνθέτουν έναν floral καμβά. Και εμείς αφήνουμε πίσω μας τον βαρύ χειμώνα, τη μυρωδιά του σανδαλόξυλου και της βανίλιας και αποζητούμε πιο ανάλαφρες και λουλουδάτες νότες.



Το Warm Cotton της Clean είναι μια εξαιρετική επιλογή αν σας αρέσουν τα ανάλαφρα αρώματα με αίσθηση φρεσκάδας, δροσιάw και καθαριότητας. Στις νότες κορυφής κυριαρχούν τα εσπεριδοειδή και η λουίζα. Στις μεσαίες νότες του αρώματος, θα αισθανθείτε τα άνθη πορτοκαλιάς μαζί με τις καθαρές νότες θάλασσας και την μυρωδιά του βαμβακιού. Στη βάση κυριαρχούν η φτέρη, το κεχριμπάρι και ο μόσχος.



Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις πρωινές ώρες, αφήνει ένα πέπλο φρεσκάδας. Ένα άρωμα που παραμένει αναλλοίωτο για ώρες χωρίς να χάνει την έντασή του.



Τα αρώματα Clean χαρακτηρίζονται για την απλότητα και τον μινιμαλισμό τους, είναι Vegan και φιλικά προς το περιβάλλον.

Το συγκεκριμένο άρωμα και πολλά άλλα luxury beauty προϊόντα όπως Chanel μπορείτε να τα ανακαλύψετε με μια βόλτα στο parfimo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου