Double cleansing: το αγαπημένο μου δίδυμο για καθαρό δέρμα

 

Το λιπαρό/μικτό δέρμα είναι ένα από τα πιο συχνά θέματα που απασχολούν τις γυναίκες. Για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας στο δέρμα είναι ανάγκη να υπάρχει μια κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης. Η ακμή , οι διεσταλμένοι πόροι, τα σημάδια είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε όλες μας. 



Υπάρχουν όμως δύο skincare προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το πιο καθαρό δέρμα που έχεις φανταστεί. Εγώ τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και αποτελούν έναν πολύ δυνατό δίδυμο όσον αφορά το double cleansing.
Το micellar water Sebium H2O της Bioderma, που απομακρύνει το μακιγιάζ , καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για τα μικτά και λιπαρά δέρματα. Επίσης εξισορροπεί την έκκριση του σμήγματος και αφήνει το δέρμα καθαρό χωρίς να προκαλεί ξηρότητα.



Το gel καθαρισμού της ίδιας σειράς αποτελεί το δεύτερο βήμα στον καθαρισμό. Κάνετε μασάζ με μικρή ποσότητα από το gel στο δέρμα και έτσι μετατρέπεται σε αφρό. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, δεν προκαλεί ξηρότητα και δημιουργεί τον τέλειο καμβά για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης.



Και επειδή εκτός από το υγιές δέρμα χρειάζεται να έχουμε και υγιή μαλλιά το Luminous smoothening oil της Wella Professionals είναι ο ιδανικό σύμμαχος για λαμπερά μαλλιά.



                                                                                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου