Τα αγαπημένα μου προϊόντα από Uriage

 

Όσο ο χειμώνας πλησιάζει οι ανάγκες της επιδερμίδας μας αλλάζουν. Το κρύο επιδρά στο δέρμα μας και έτσι το νιώθουμε πιο αφυδατωμένο, ξηρό και θαμπό. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να του προσφέρουμε την βαθιά ενυδάτωση που τόσο έχει ανάγκη.



Η αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα είναι ένα σημάδι που μας δείχνει ότι η επιδερμίδα μας διψά για ενυδάτωση. Η Water Cream της Uriage, είναι μια εξαιρετικά ανάλαφρη ενυδατική κρέμα που θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Περιέχει ιαματικό νερό το οποίο συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού και κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη όλη την ημέρα. Ιδανική για κάθε τύπο δέρματος ακόμη και για μικτή-λιπαρή επιδερμίδα.



Αν η επιδερμίδα σας εμφανίζει ερυθρότητα και ευαισθησία τότε η Roséliane Anti-Redness Mask είναι μια εξαιρετική επιλογή για την καταπολέμηση της ερυθρότητας. Συμβάλλει στην καταπράυνση της ροδόχρου ακμής καθώς περιέχει δύο σύμπλοκα, το TLR2-Regul και το SK5R, τα οποία καταπολεμούν την φλεγμονή. Επιπλέον, περιέχει εκχυλίσματα τζίνσενγκ και κόκκινης άλγης, τα οποία  ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο ορατά στην επιφάνεια του δέρματος.



Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε την φροντίδα των χεριών μας , τα οποία ταλαιπωρούνται από το κρύο και αφυδατώνονται πολύ εύκολα. Η Bariéderm-CICA είναι μια αναπλαστική κρέμα χεριών που ενυδατώνει σε βάθος , απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και έχει υπέροχο άρωμα (θυμίζει τα αρώματα Hermes).



2 σχόλια

  1. Νομίζω πως η κρέμα προσώπου θα μπει στη λίστα μου. Χρειάζομαι φουλ ενυδάτωση αυτή τη περίοδο. Είναι και σχετικά οικονομική απ' ότι είδα. That's good. 💜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει να την δοκιμάσεις! Είναι value for money και δίνει απίστευτη ενυδάτωση!

      Διαγραφή