Αρωματικά κεριά για ατμόσφαιρα στο σπίτι

 

Όσο περισσότερο μπαίνουμε στο φθινόπωρο τόσο περισσότερο χρόνο περνάμε στο σπίτι μας. Έτσι, θέλουμε όμορφες και ζεστές μυρωδιές να αγκαλιάζουν το χώρο μας. Τα αρωματικά κεριά είναι η ιδανική επιλογή όχι μόνο επειδή χαρίζουν τέλειο άρωμα  αλλά κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και cozy. Σίγουρα, τα κεριά αποτελούν μια τέλεια ιδέα για την διακόσμηση του coffee table σας,  δίπλα από τα αγαπημένα σας table books. 



Η μυρωδιά ενός κεριού μπορεί να μας φέρει αυτόματα αναμνήσεις από αγαπημένα μέρη, γιορτές και οικογενειακές στιγμές.

Τα κεριά αποτελούν σημαντικό κομμάτι στην αρωματοθεραπεία καθώς έχουν την ιδιότητα να μας ηρεμούν και να μας χαλαρώνουν. Τα αιθέρια έλαια που περιέχουν είναι γνωστά για τις ηρεμιστικές και τις αναζωογονητικές τους ιδιότητες.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ανάψουμε το αγαπημένο μας κερί , να περιποιηθούμε τον εαυτό μας με τα αγαπημένα μας Christian Dior προϊόντα και να απολαύσουμε τις στιγμές στο σπίτι μας.



Τα αρωματικά κεριά WoodWick διαθέτουν φυσικό ξύλινο φυτίλι που κατά την καύση δημιουργεί τους χαλαρωτικούς και γνώριμους ήχους του ξύλου που σιγοκαίγεται. Έχουν minimal αισθητική και εξαιρετικά αρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου